Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan mondjak nemet egy MLM...

Hogyan mondjak nemet egy MLM invitációra, úgy, hogy ne bántsak meg egy kedves ismerőst?

Figyelt kérdés
Valaki (ismét) szeretne egy MLM rendszerbe beszervezni. Én tartózkodom az ilyesmitől, mert nem hoszek abban, hogy ilyen rendszerben nekem terem babér, de ha ezt mondom, akkor erőltetik a dolgot, hogy higgyem el, ez a TUTI dolog. Legszívesebben elküldeném szegény ismerősömet melegebb éghajlatra, de kedvelem és úgy szeretném visszautasítani az ajánlatot, hogy ne romoljon meg a kapcsolat.
2011. okt. 24. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki egyszerűen, hogy nem érdekel téged MLM.

Aztán majd kiderül, hogy az ismerős valódi kapcsolat-e vagy csak érdekkapcsolat.

2011. okt. 24. 23:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
"Ha annyira tuti ez a dolog, ne vedd tőlem zokon, de én előbb megvárom, amíg te meggazdagodsz belőle, és utána becsület szavamra, a te jó példád hatására én is megpróbálom. Addig is nem veszem el tőled a lehetőséget." (mindezt félig vicces hangnemben mondva)
2011. okt. 25. 00:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szegény drága nagymamám a halála előtt megígértette velem, hogy soha semmilyen multilevelmarkatinggel nem piszkítom be a lelkem..
2011. okt. 25. 00:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Az utolsó kettő nagyon jó
2013. jan. 29. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!