Tegezitek a párotok/házastársatok szüleit?
A párom szülei az első találkozásnál rávágták, hogy tegezzem őket, így szoktam meg, nincs is ezzel baj. Az én szüleim nem igazán foglalkoztak ezzel, 3 év után elégelték meg, hogy a párom nénizi, bácsizza őket, így most mondták neki, hogy na ezt mostmár be lehet fejezni, tegezze már végre őket! A páromnak viszont ennyi idő után már nagyon nem akar ráállni a szája a sziára. :)
Nálatok ez hogy volt/van?
A párom tegezi a szüleimet kb. az első gyerekünk születése körül ajánlották fel neki, már nem emlékszem pontosan.
Én magázom a szüleit a mai napig, pedig közös telken lakunk velük, tehát napi szinten találkozunk, de ők amolyan merev fajta emberek, a sógorom feleségével sem tegeződnek.
A férjem tegezi a szüleimet. Első perctől ahogy bemutattam, kérték, hogy tegezze őket.
A férjemnek, csak az édesanyja él, szóval csak anyósom van. Magázom. Sose ajánlotta fel a tegeződést. Ami azért bánt, mert a lánya férje (veje): viszont tegezi őt, tehát neki meg felajánlotta...:(
Gondolom engem nem kedvel, ezért nekem nem ajánlotta fel. Szerintem soha nem is fogja. Ha távolságot akar tartani tőlem, akkor részemről oké. Ennyi.
27/N
A párom szülei nem első találkozásra ajánlották fel, hanem később.
Bár még mindig nénizek meg bácsizok! :) "Szia Zoli bácsi!"
Ezt most így elég furán hangzik, de mi már megszoktuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!