Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jó teszem, ha ilyen esetben a...

Jó teszem, ha ilyen esetben a váláson gondolkodom?

Figyelt kérdés
Az anyósom úgy érzem, nagyon ellenem hangolja a fiát. Másfél éve élünk együtt a férjemmel. A heti kötelező anyóslátogatásokkor az anyósom egyre többször kérdezi, h mit főztem a héten, mert ő tudja, h mit szeret a fia, meg hogy elég meleg van e lakásunkban mert a fia a nagyon meleget szereti, de még az is baja, hogy ne könyvet vegyek karácsonyra a fiának, mert az hülyeség, miért nem pizsamát vagy gyatyát, zoknit. Amikor már nem birtam tovább, finoman, nem kiabálva megmondtam, h van sajéát életünk saját ebéddel és saját hőmérséklettel, erre persze kijentette, h hülye p..csa vagyok, aki csak azért mert hozzá a fiához, h megmutassam a barátnőimnek, hogy férjhez tudok menni. Ezen nagyon kiakadtam. A férjem erre nem szólt semmit, azt mondta, h nem hallott semmit, mert a tévét nézte, holott a vita ugyanabban a szobában zajlott, pontosan hallott mindent. A férjem nem is akart erről beszélni, hogy miért nem védte meg a mi közös életünket. nagyon el vagyok kereseredve. Most azt érzem, h a férjem sose lesz igazi támaszom. A váláson gondolkodom. Szerintetek jól teszem?

2013. dec. 15. 21:31
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Másfél év után házasodtunk össze, abból egy évet együtt éltünk. Már az elejétől kezdve mondogatott ezt azt az anyósom, de konkrétan most már azt is kimondja a fülem hallatára, hogy fiam, egy ilyen nőt nem kellett volna elvenni (holott csupán annyi a "hibám", hogy miattam költözött el tőle a fia!) és a férjem erre nem szól semmit! Egyébként is az utóbbi 2 hónapban hozzám se akar érni, egyáltalán, még az ölelésemből is kibontakozik, nem is beszélget velem, mert a mama elültette a fülében a bogarat, hogy rosszul választott.
2013. dec. 15. 21:52
 12/32 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ne vedd ezt ennyire véresen komolyan! Megértem, hogy ez rosszul esik, és nem fair ( egyetértek veled), de ez egy elég kényes szitu. A férjed nyilván nem akar/tud/fog egyértelműen melléd illetve az édesanyja mellé állni - ezért próbált kihátrálni a beszélgetésből.

Szerintem nem kellene akkor mindig minden héten találkozni az anyósoddal, tényleg menjen ő egyedül. Ünnepekkor, 1-2 havonta egy pofavizit szerintem megteszi.

Ő biztosan egy olyan nő, aki a kisfiát látja most is a férjedben, gondoskodni akarna róla, felügyelet alatt tartani.. Ez felnőtt korban már nem működik ugye. Ha egy ilyen jellegű beszélgetést kezdeményeznél, lehet eredményre vezetne, de mivel ilyen indulatos ("hülye p.csa") nem tudom mennyire lenne értelme.

2013. dec. 15. 21:55
 13/32 anonim ***** válasza:
90%

Hasonló házasságban éltem, én nem bírtam ki, elváltam.

Aki erre a kérdésre olyan válaszokat ad, hogy ilyen dolog miatt elválni, meg hülyének néz téged, az valószínűleg hírből sem ismeri ezt a helyzetet.

2013. dec. 15. 21:55
 14/32 A kérdező kommentje:
A 10-es válaszlónak: Köszi a tippet, de éppen akkor ordítozott velem, amikor megmondtam, h engedje, h azt főzzek ebédre amit akarok. Erre az anyós lehülye...zott és kérte a fiát, h váljon el tőlem. Mert én visszapofáztam neki. Pedig mégcsak nem is kiabáltam. Legalább 3 hónap egyre intenzívebb froclizás után mondtam meg, hogy mostmár elég legyen! Eddig tűrtem és eddig kértem a férjem, h értsem meg engem. de nem történt semmi a férjem részéről.
2013. dec. 15. 21:58
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez már elég súlyos....

Szóval férjed van, párod, társad nincs.

2013. dec. 15. 22:05
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Látsz rá esélyt, hogy változzon a helyzet?

Ha igen, akkor tegyetek érte a férjeddel közösen.

Ha nem, akkor el kell válni minél hamarabb.

2013. dec. 15. 22:09
 17/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, igen pontosan ez a lényeg. Hogy nem érzem, h a társam lenne. Akkor meg ha nem a társam, minek legyen a férjem...
2013. dec. 15. 22:10
 18/32 A kérdező kommentje:
16-osnak: az utóbbi két-három hónapban mást se csinálok, csak próbálok beszélni a férjemmel. És mi történik? Mégis hagyja, hogy lehülyézzen az anyja.
2013. dec. 15. 22:12
 19/32 anonim ***** válasza:
82%
Odaírtam az opciókat.
2013. dec. 15. 22:16
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

10es vagyok.

Akkor veszett fejsze, mert a kedves férjed az, aki töketlen, és matriarcha irányítás alatt szeret lenni, ezért az anyját tartja elsőnek, téged másodiknak.

Akkor kedves férjnek elmondani, hogy balf4sz vagy édesapám, de majd talán é.anyád megengedi, hogy csinálj neki picibabát...

2013. dec. 15. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!