Jó teszem, ha ilyen esetben a váláson gondolkodom?
Szerintem ne vedd ezt ennyire véresen komolyan! Megértem, hogy ez rosszul esik, és nem fair ( egyetértek veled), de ez egy elég kényes szitu. A férjed nyilván nem akar/tud/fog egyértelműen melléd illetve az édesanyja mellé állni - ezért próbált kihátrálni a beszélgetésből.
Szerintem nem kellene akkor mindig minden héten találkozni az anyósoddal, tényleg menjen ő egyedül. Ünnepekkor, 1-2 havonta egy pofavizit szerintem megteszi.
Ő biztosan egy olyan nő, aki a kisfiát látja most is a férjedben, gondoskodni akarna róla, felügyelet alatt tartani.. Ez felnőtt korban már nem működik ugye. Ha egy ilyen jellegű beszélgetést kezdeményeznél, lehet eredményre vezetne, de mivel ilyen indulatos ("hülye p.csa") nem tudom mennyire lenne értelme.
Hasonló házasságban éltem, én nem bírtam ki, elváltam.
Aki erre a kérdésre olyan válaszokat ad, hogy ilyen dolog miatt elválni, meg hülyének néz téged, az valószínűleg hírből sem ismeri ezt a helyzetet.
Azért ez már elég súlyos....
Szóval férjed van, párod, társad nincs.
Látsz rá esélyt, hogy változzon a helyzet?
Ha igen, akkor tegyetek érte a férjeddel közösen.
Ha nem, akkor el kell válni minél hamarabb.
10es vagyok.
Akkor veszett fejsze, mert a kedves férjed az, aki töketlen, és matriarcha irányítás alatt szeret lenni, ezért az anyját tartja elsőnek, téged másodiknak.
Akkor kedves férjnek elmondani, hogy balf4sz vagy édesapám, de majd talán é.anyád megengedi, hogy csinálj neki picibabát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!