Anyósom egyáltalán nem kíváncsi a fiára, párom ettol rettentoen tonkre van lelkileg, hogyan támogathatnám? Mit mondjak neki, hogy ne ócsároljam anyost?
Azért a fiával is valami nincs rendben, ha 6,5 év alatt nem tudta túltenni magát azon, hogy az anyjának nem tetszel és ezért nem jön hozzátok.
Egyértelmü, hogy az anya szerint nem úgy él ahogy elvárható, de ha ezen ilyen hosszú idö után sem tudott túllépni, akkor félig-meddig függö az anyjától.
Nem tudsz vele mit csinálni. Ha tényleg azért nem kíváncsi a fiára, mert veled van, akkor nem is minősíteném. Az én apukám sem bírja a férjemet, engem mégis keres, ha megyek, szívesen fogad, sőt biztat, hogy menjek többször, sőt, ha a páromat elviszem, elfogadja a helyzetet (sajnos tényleg csak elfogadja tessék-lássék, de mindegy, ez van, még én, a saját lánya sem tudom meggyőzni, de ettől még nem szakítja meg velem a kapcsolatot).
Talán az lehet megpróbálni, ha a párodnak ennyire hiányzik az anyukája, hogy ő látogatja meg, ő keresi telefonon, úgy csak nem küldi el! De hogy ebből lesz-e valamikor családi béke, őszintén nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!