Anyósom közölte, hogy Karácsonykor ne menjünk hozzájuk mert vendégek lesznek náluk 3 napig, és mi ne zavarjunk. Hogyan tovább?
November végén volt a szülinapom. Nem tartottunk semmiféle bulit, párom 2 szelet sütit a cukrászdába, abba raktunk gyertyát és pezsgőzni készültünk. Anyósék persze beállítottak, és teljesen véletlenül éhesek voltak, ezért kiküldtek a konyhába, hogy csináljak nekik valami harapnivalót. Persze a pezsgőből is kértek, és kiakadtak miért csak 2 szelet süti van, mikor 4en vagyunk. Gondoltam elfelezzük az egyiket a páromal, a másikat meg anyósék. Nem, anyósnak egy fél süti nem elég, neki az egész kell. Oké, nem gond, persze nem köszöntöttek fel.
Párom rájuk förmedt, erre anyós megígérte, hogy Karácsonykor meghívnak minket ebédre és megsüti a kedvencemet.
Ma a párom rákérdezett, hogy melyik nap menjünk, mert akkor az én szüleimnek is tudjuk mondani, mert ők is meghívtak.
Anyósom mondta, hallottam a telefonba, hogy mégse aktuális, mert sógornőmék mennek Karácsonyra és ott lesznek 3-4 napig, és mi inkább ne menjünk oda.
Engem nem igazán hat meg, de páromnak nagyon rosszul esett, csalódott volt, meg kellemetlenül érezte magát előttem...
Próbálom vigasztalni, de nem nagyon megy. :(
Őszintén sajnálom a párodat.Mi is pont ugyan ebben a helyzetben vagyunk.Nagyon sok rosszat tettek ebben az évben velünk.Így nem is megyünk hozzájuk,csak az én szüleimhez.A párom azt mondja nem érdekli,de szerintem ezt csak nekem mondja,és valójában örülne ha minden rendben lenne köztünk.
Szerintem ha nem látnak szívesen titeket,és ezt ki is jelentették,akkor ne állítsatok be hívatlanul,abból csak nagyobb botrány lenne.Akkor szenteste legyetek kettesben,karácsonykor meg menjetek át hozzátok.De ha esetleg mégis meggondolnák magukat,akkor azért pár órára látogassátok meg őket,nehogy ebből is még nagyobb balhé legyen.
Látom, megy az acsarkodás minden oldalról, de a kérdésre nem kapott a kérdező választ. És igen, ez a legszomorúbb az egészben: hogy ott van egy ember, aki felnéz a szüleire (valszeg azért, mert belediktálta az illem meg a társadalom), tökéletesnek látja őket, elhiszi, hogy imádják és mindig jól bánnak vele... és egyszercsak hidegzuhany. Hogy a tesóját jobban szeretik. Hogy ennyire neveletlenek (igen, névtelenül beállítani vkihez, és a kikészített ételt kikövetelni, szemrehányást tenni a nem is nekik készült süti mennyisége miatt az igenis taplóság, hiába idősebb és szülőőőőő), és még a neki tett ígéretüket sem tartják be.
Nehéz lesz átlendíteni a párodat a holtponton. Esetleg beszervezhetsz neki vmi jó kis programot arra a pár napra, és biztosítod róla, hogy te ott vagy mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!