Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Magánügybe kérdezhettem...

Magánügybe kérdezhettem volna, vagy? Anyóstól

Figyelt kérdés

a fiától vagyok terhes, mindig kedvesen érdeklődik (a fia most kint van sokáig külföldön) anyós anno írta nekem, hogy a fia albérletével, és autójával gondok vannak,mert nincs fizetve, stb. a fiával nagyon ritka a kontakt.

meg mindig kérdezi hogy vagyok, meg a baba stb.

most kb 1 hónap múlva rákérdeztem, hogy helyre jöttek e már a dolgok az lakással és autóval, erre semmi válasz, pedig előtte meg írt, hogy a fiától kapott üzit, üzent nekem is, bla bla.

miért nem válaszolhat most, ha eltekintünk a technikai részletektől (lehet nem tud írni molst, meg ilyenek)

2013. dec. 7. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért nem a gyerek apjával irkáltok egymásnak? Miért anyós közvetít?
2013. dec. 8. 07:03
 12/15 A kérdező kommentje:
apuka börtönben
2013. dec. 8. 17:39
 13/15 anonim ***** válasza:
jaa, eddig még külföldön volt...
2013. dec. 8. 20:48
 14/15 anonim ***** válasza:
elvesztettem a fonalat amit meg sem találtam.....:(
2013. dec. 9. 06:07
 15/15 A kérdező kommentje:
külföldön van börtönben. de az anyósra lennék kíváncsi, nem értem ezeket a kérdéseket, nem mindegy hol van a fia?
2013. dec. 10. 20:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!