Férjem szinte mindent elmond az anyjának, ha konfliktus van közöttünk, azt is!?
3 éve vagyunk házasok, van egy fiunk, anyóséknál élünk.
A férjemmel összekaptunk minap, és ő természetesen élménybeszámolót tartott anyukájának, hogy én duzzogtam...
Anyós másnap: Hallom, hogy morogtál amiért...
És én vágjak hozzá jópofát, amikor a mi kettőnk dolgába szól bele, emlegeti, mert ugye ő mindent jobban tud. Férjemnek nem az első eset, hogy ilyesmit csinál, de most ez annyira rosszul esett, hiába a többedik ilyen. Nem is szóltam hozzá tegnap, pont emiatt. Nem értem miért mond el mindent az anyjának. Nem fogja fel, hogy magánélet, és 2 külön család vagyunk? Miért kell panaszkodni? Értelemszerűen nem esett jól neki, amikor megmondtam, hogy kétszínű és gyerekes viselkedés. A háta mögött kibeszélni!? A feleségét!? Úgy is imád piszkálni anyós, ő meg adja alá a lovat. Én nem teszem, pedig lenne mit, még barátnőimnek se. Hogyan tudnám erről leszoktatni? Mikor nő már fel? Természetesen, most, hogy haragszok a beszámoló miatt, szerinte gondolom nem jogosan, nem tetszik neki.
Hát lehet, hogy el fogsz ítélni érte, de 35 évesen a mai napig megbeszélem édesanyámmal a gondjaimat, amikor bánt valami. Egész életemben ő volt az, akire támaszkodhattam. Az ovis problémákba, és a házasságomban felmerülő gondok kapcsán is.
Az én anyukám igaz nem olyan mint anyósod, mert anyu tapintatos, és tudja jól, hogy amit vele osztok meg, nem tartozik senkire, valamint azt is jól tudja, hogy nem azért mondom neki, hogy letámadja a férjemet.
Egyszóval tudja mit kell tennie. Tanácsot ad, elmondja hogy ő hogy látja, és kivonul a témából örökre. Sose hánytorgat föl semmit, és a férjemnek se esik neki soha semmiért.
Nem azzal van baj, hogy a férjed megbeszéli valakivel a gondjait, hisz emberek vagyunk, és ki kell adni magunkból a bánatunkat valakinek, hanem azzal van baj, hogy anyósod nem tudja mi lenne a dolga.
Szépen beszélsz róla:) ez szerelem
Tudod, ezt a kis férjecskét te választottad és te szültél neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!