Férjem szinte mindent elmond az anyjának, ha konfliktus van közöttünk, azt is!?
3 éve vagyunk házasok, van egy fiunk, anyóséknál élünk.
A férjemmel összekaptunk minap, és ő természetesen élménybeszámolót tartott anyukájának, hogy én duzzogtam...
Anyós másnap: Hallom, hogy morogtál amiért...
És én vágjak hozzá jópofát, amikor a mi kettőnk dolgába szól bele, emlegeti, mert ugye ő mindent jobban tud. Férjemnek nem az első eset, hogy ilyesmit csinál, de most ez annyira rosszul esett, hiába a többedik ilyen. Nem is szóltam hozzá tegnap, pont emiatt. Nem értem miért mond el mindent az anyjának. Nem fogja fel, hogy magánélet, és 2 külön család vagyunk? Miért kell panaszkodni? Értelemszerűen nem esett jól neki, amikor megmondtam, hogy kétszínű és gyerekes viselkedés. A háta mögött kibeszélni!? A feleségét!? Úgy is imád piszkálni anyós, ő meg adja alá a lovat. Én nem teszem, pedig lenne mit, még barátnőimnek se. Hogyan tudnám erről leszoktatni? Mikor nő már fel? Természetesen, most, hogy haragszok a beszámoló miatt, szerinte gondolom nem jogosan, nem tetszik neki.
Ezt már én is észrevettem. Egy nagy gyerek. Anyu! ..."bántott"!
Szinte így viselkedik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!