Szerintetek a férjem gyáva?
Anyós sztori,millió baj van vele,én sem vagyok rugalmas vele szemben már nem tudok az lenni.
13 éve vagyunk együtt a férjemmel 6 évig tűrtem az elnyomást egyszer elgurult a gyógyszer,megmondtam a magamét nem jött hozzánk 2 évig.Tök jó volt.Aztán a 3.babánk érkezése előtt,még terhes voltam már elkezdett átjárogatni,eleinte szolid hölgy volt,de lassacskán kinőttek a fejei...Mondtam a férjemnek a napokban,hogy kilátásba helyeztem egy újabb cirkuszt az anyjával,mert itt egy hosszú mantra,de a lényeg,hogy nem vagyok egy degenerált hülye gyerek akinek mindent meg kell magyarázni,különösen nem az ő hülyegyereke,erre a férjem rávágta,hogy ő nem szól bele.Egyáltalán nem szól bele.Pedig neki kellene megbeszélni az anyjával,hogy hol vannak a határok,mert ha én mondom akkor csak bántani akarom és persze nem értékelem sem őt,sem a segítségét blabla.Nyeljem a békát,vagy álljak a sarkamra?Mondjam meg az anyósnak,vagy tűrjem még?Még éppen bírnám tűrni,csak nincs kedvem erőm hozzá.
Erdekes!
Az Anyja meg ezt kerdezte:
"Szerintetek a fIAM gyáva?" ;DDD
Sziasztok.Köszönöm a sok választ:)Végigolvasva leginkább két csoportra húzható a véleményetek.Mivel volt aki kérte CSak két esetről írnék amit a múlt héten történt.Tehát,mint írtam 3 gyermekem van 10 éves 3 éves és 1 éves-(ek).Velem ugye itthon a két kicsi,a nagyobbacskám suliba.Egyik nap összerendeztem a nagy és a középső szobáját,bútor húzogatás ágy ide oda tologatás,mellette főzés,mindezt úgy,hogy a kicsikre is maxim.odafigyelni.Átjön sárkányasszony,mit csinálok?Sorolom,azt ami egyébként is szemmel látható,megvolt a téli nagytak.a gyerekszobákban,erre megjegyzi,hogy de szép,de jó,DE a TV alatt miért nincs terítő? ???És mivel várod haza a férjurad?Mondom egybe sült fasírt a menü.És hogy csináltad? így és így...hát azt nem úgy szoktuk.Majd az ebédlő asztal terítőt gurigázva mutatja nekem,hogy azt hivatalosan hogyan kell csinálni.Azért hozzá tette,hogy biztos úgy is jó ahogy én készítem,de azt akkor sem úgy szokták.Hát én így szokom...megjegyzem nagyon szép és tényleg egybe lett.
Szóval ilyen kis finomságok,amiket a mindennapokban nehéz ám szó nélkül hagyni.Egyedül a gyerek nevelésbe nem szól bele,sosem hagytam és,bár ahhoz is idő kellett,de megértette,hogy én vagyok az anya.Tehát nem hiszem,hogy én lennék túl érzékeny,de konokul vicsorgok amikor butorokat huzigálva,elismerés helyett szörszálhasogató.Inkább nem mondana semmit felérne egy bókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!