Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Após ÉN Barátnőm, mit csináljak?

Após ÉN Barátnőm, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Após Anyós külön él, após kamionozik, állítólag sokat keres . Barátnőmnek (lányának) , meg nem hajlandó semmit se venni, haza jön egyből ez volt az volt kamionozás közben , nem az az első hogy lányom van e ruhád, suli hogy megy , kajád van-e stb. Ráadásul apósnak van egy 2 éve tartó kapcsolata és az is fontos , kamion meg az a nő. Azt nekem pampog hogy vigyázzak a lányára , de neki kell felnevelnie amig önállónem lesz , saját állás stb. Az a lényeg nekem is kell saját szabad tér, alakítsam az életem . Mert még nincsen meg nekem sem az anyagi háttér , értem itt saját ház , albérletbe meg nem költözhetünk össze. Az apja csak magára gondol . Belföldön is tudna kamionozni. Nekem is vannak problémáim , már kezdek besokalni , kezdem úgy érezni érdemes-e az életemet tönkre tenni ez miatt . Néha azt gondolom Jobb lenne egyedül azt leszarom az egészet így nem haladok sehova jövőmet tekintve , de csak szeretem a barátnőmet . nem tudom mi tévő legyek . Saját ház lenne a legjobb . Bocsi ha nagyon zavaros , de rem. érthető lesz valamennyire .

2013. nov. 21. 19:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
No, hát akkó vigyázz a lányra! Fedezd hátulról, amíg após úton van...D
2013. nov. 25. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!