Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Te rábíznád ezek után a...

Te rábíznád ezek után a gyerekedet anyósra?

Figyelt kérdés

4 hónapos fiunk van,sógornőéknek 6 hónapos,egy városban lakunk anyósékkal.

Mi eddig mindig meg tudtuk oldani a fiunk felügyeletét,sógornő viszont már hagyta ott anyósnál a kicsit.

Anyósnál voltunk tegnap,erre eldicsekedett,hogy sógornő kisfia milyen ügyesen ette a danone-t meg a húslevesből a répát,májat,de nehogy mondjam a sógornőnek,mert a lelkére kötötte,hogy csak tápszert adjon,mert még most kezdte el almával kostoltatni.

Sógornőmmel barátnők is vagyunk,így szóltam neki,tudjon róla,én is tudni akarnám.

Anyósnak annyit mondtam,hogy most felejtheti el,hogy kettesben marad a mi gyerekünkkel,nekem nem fog direktben full ellentétes dolgokat csinálni.(főképp,hogy nekem van többféle ételallergiám,párom is tejallergiás, a gyerekorvos szerint ne csodálkozzunk ha a fiunknál is jelentkezni fog valamelyik).

Azóta háborog,hogy de ő jó nagymama...

2013. nov. 18. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
67%

Ami betegséget hivatalban összeszedhet az max egy 2 hét alatt nyomtalanul gyógyuló virus, nátha, stb.

Az anyós hülye etetése azonban életre szoló ételallergiát okozhat.

Ugyhogy hivatal vs anyós esetén az anyós a gyatrább.

2013. nov. 19. 11:23
 72/77 anonim ***** válasza:
29%
68-as! Te is jó anyós lehetsz, ha olyat mondasz, hogy nem is kell az unoka....
2013. nov. 19. 19:38
 73/77 anonim ***** válasza:
40%
miért mire jó az?
2013. nov. 19. 19:58
 74/77 anonim ***** válasza:
20%
Nem bíznám, de szoptatnám a 4 hónapos gyerekemet, mert ilyen picinek az a legjobb.
2013. nov. 20. 04:48
 75/77 anonim ***** válasza:
0%
És ha az anyós szót fogad s ő is szoptatja? Az jó?
2013. nov. 20. 06:37
 76/77 A kérdező kommentje:

Hogy függ össze a szoptatás,és hogy rábírnád-e pár órára a gyereket?

4 hónapos a fiunk,simán elvan a férjemmel,volt már hogy el kellett mennem olyan helyre ahova nem vihettem,van a fagyasztóban lefejt tej,szépen megetette.

Ha normális lenne az anyós,akkor ő is vigyázhatna rá,de nem merném vele hagyni,azért nem mindegy hogy anyatejet vagy pörköltöt ad neki.

2013. nov. 20. 08:24
 77/77 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig az összes választ. Viszont én anyumnak megmondtam Anyosom nem tud róla de nála is ugyan ez az elv. Meg lehet próbálni becsapni, átverni, lehet sikerül is egy darabig, de amint rájövök az volt az utolsó ahol a gyerekkel felügyelet nélkül lehetett. Igen is betartom. A nagyi szeretgesse az unokát és kérje ki a gyerek anyjának a véleményét bármit adnának neki.
2013. nov. 24. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!