Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » 50 évesen tényleg túl fiatal...

50 évesen tényleg túl fiatal nagymama lenne az anyósom?

Figyelt kérdés
Mindig azt hajtogatja, hogy nem akar még nagymama lenni, túl fiatal hozzá, várjunk még 10 évet, pedig kb. 2 éven belül szeretnénk gyereket. Mondjuk úgysem rá fogunk hallgatni, de azért érdekelne más véleménye is, hogy 50 évesen tényleg korai-e nagyinak lenni. :)
2013. nov. 13. 15:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Lehet a saját döntése alapján érzi úgy, hogy még várhatott volna, és ezért mondja?:)
2013. nov. 13. 16:10
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Kérdezd meg tőle, hogy akkor 65-70 évesen akar futni az unokája után, ha az elengedia kezét a zebránál? Nem neki szülöd amúgy meg, hanem magatonak.
2013. nov. 13. 16:19
 13/25 anonim ***** válasza:
66%
Anyukám 44 évesen lett nagymama. Ez csak egy családi kötelék, nem ettől lesz valaki öreg. Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Ismerős körömben van 37 éves 2 unokás nagymama akinek a lánya 21 és nem kisebbség. Ennek ellenére a lánya után szült. Vannak ilyenek is :)
2013. nov. 13. 17:08
 14/25 anonim ***** válasza:
67%
Az én anyukám 42, páromé 53 volt, mikor született a fiunk. Anyósom ágált ellene, hogy ő fiatal nagyinak, de nem volt választása.:D Anyukám örül, hogy fiatal nagyi lett.
2013. nov. 13. 17:14
 15/25 anonim ***** válasza:
69%
Lehet anyósnak ellened van kifogása, nem akarja, hogy a fiának tőled legyen gyereke.
2013. nov. 13. 17:35
 16/25 anonim ***** válasza:
73%
Anyum 42 volt, és ő is mondta h fiatal még, várjunk, de aztán mikor megtudta, nagyon nagyon örült..:) Most jövőre 44 évesen 2x-es nagymama lesz..:)
2013. nov. 13. 18:28
 17/25 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez úgy érti,hogy 10 évig még nem mehet nyudíjba így nem jutna annyi ideje a gyerekre mint régen egy nagyinak. Alapból normálisan gondolkozó emberek nem a nagyszülő szabad idejére szülnek, így ez lényegtelen is.
2013. nov. 13. 19:46
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Mi még csak 15 évesen voltuk ennyi idősen anyunak így az lett volna:)
2013. nov. 13. 19:47
 19/25 anonim ***** válasza:
90%

Nem számít, hogy anyósod mikor gondolja úgy,hogy már elég idős lesz az unokához.

De szerintem nem rosszból mondta,lehet azért, mert akkor már jobban ráér unokázni,ha nyugdíjas lesz.

Én 45 vagyok, van olyan volt osztálytársam,aki már nagymama,és olyan is,akinek kicsi gyereke van még...

Nekem felnőtt gyerekeim vannak,és nem szólnék semmit, ha bejelentenék, hogy nagyi leszek.

Viszont,még kb 20 évem van a nyugdíjig...:)

2013. nov. 14. 05:31
 20/25 anonim ***** válasza:
73%
25 vagyok, anyám 44, 50 évesen már szerintem sírna, hogy milyen öreg vagyok. Már így is cseszeget, hogy mikor csinálunk már gyereket, rontom a családi statisztikát, merthogy ő is milyen korán szült és milyen jó volt. Amúgy tényleg rengeteg előnye volt. Imádom, hogy ilyen fiatal anyám van, és nagyon sajnálom, hogy én nem leszek olyan fiatal anyuka, mint ő volt. Érettségi után házasodtak össze apámmal, utána teherbe esett, megszülettem, 3 évet volt velem otthon, aztán elment dolgozni, mellette elvégzett két egyetemet, egyre jobb helyekre került dolgozni. Igaz én eleve csak érettségi után találkoztam a férjemmel, de jó lett volna úgy csinálni, mint anyám. Most itt vagyok 25 évesen, kint az egyetemről, kéne karriert építeni, de akkor mikor szüljek 30 évesen? Tudom, hogy ma az már normális, de nekem az már öreg. Ráadásul akkor még csak az első gyerek, a harmadikra már lehet 40 leszek? Annyira szar...
2013. nov. 14. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!