Milyen nagymama az ilyen?
Szia,
Nővéremnek 3 gyerkőce van, anyósa pár utcával lejjebb lakik, de nem látogatja és nem kíváncsi az unokáira és nem is szívesen fogadja őket. Ha valamiért vigyázni kell a gyerekekre akkor el kell tesómnak utaznia a pár faluval odébb lakó anyukámékhoz, mert az anyós nem szeretne vigyázni sem rájuk.
Vannak ilyenek, és nekem is érthetetlen.
23/N
Az lemaradt, hogy a gyerekek nagyon jól neveltek, tehát nem azért nem akarja fogadni/látni/vigyázni őket mert ördögfiókák lennének.
23/N
Rossz nagymama az ilyen.
Én szintén nagymama vagyok, és örülök, ha gyakran látom az unokáimat, viszont a nászasszonyom olyan, mint az anyósod.
Ha néhány év múlva az unokák le se tojják az ilyen nagymamákat, még ők lesznek felháborodva.
Addig kell - szerintem - az unokákkal minél többet együtt lenni, amíg csak lehet. Amikor nagyobbak lesznek, már egész más lesz a kapcsolatunk, én vénasszony leszek, ők tinik, és nem az fogja őket legjobban érdekelni, hogy nekem hol fáj. Akkor is imádni fogjuk egymást, de nem fogunk annyira egymáson lógni, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!