Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen nagymama az ilyen?

Milyen nagymama az ilyen?

Figyelt kérdés
Párom nagyszülei itt laknak a szomszédunkban, amikor anyósom jön hozzájuk, simán megteszi, hogy hozzánk át sem jön, pedig itt a három unokája. Nekem ez nagyon rosszul esik, már nem az, hogy engem nem jön megnézni, és nem kérdezi meg, hogy segítsen-e valamit, hanem az, hogy nem kíváncsi az unokáira. Nem kellene itt ülnie, ha nem akar, bár engem nem zavarna, de bejöhetne szólni, hogy hahó itt vagyok, gyere át a gyerekekkel te is vagy kérdezze meg a nagyobbat, hogy nem akar-e átmenni vele, kertezni, főzni, stb. Én a picikkel (4 hós ikrek)nem nagyon érek rá. Ha az én nagyszüleim mellett laknánk, és eljönne anyukám hozzájuk, tuti, hogy először nálunk kezdene, mert nem bírná ki, hogy ne lássa az unokáit és szólna, hogy főzni fogok, ne főzz ma, mert akkor többet csinálok, hogy jusson nektek is, legalább arra ne legyen gondod. Neki abszolút még ez sem jut eszébe. Én várnék el sokat? A nagyobbik gyerekem pedig majd' kiugrik a bőréből, amikor észreveszi, hogy itt a nagyi és rohan át hozzá, de ha nem vesszük észre, akkor általában utólag tudjuk meg,hogy itt járt a szomszédban.
2013. jún. 15. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vársz el sokat, de sajna vannak ilyen nagymamák is :(
2013. jún. 15. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nővéremnek 3 gyerkőce van, anyósa pár utcával lejjebb lakik, de nem látogatja és nem kíváncsi az unokáira és nem is szívesen fogadja őket. Ha valamiért vigyázni kell a gyerekekre akkor el kell tesómnak utaznia a pár faluval odébb lakó anyukámékhoz, mert az anyós nem szeretne vigyázni sem rájuk.

Vannak ilyenek, és nekem is érthetetlen.

23/N

2013. jún. 15. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az lemaradt, hogy a gyerekek nagyon jól neveltek, tehát nem azért nem akarja fogadni/látni/vigyázni őket mert ördögfiókák lennének.

23/N

2013. jún. 15. 15:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Az én gyerekem is jólnevelt, nem ezzel van a baj, hanem a nagyival.
2013. jún. 15. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Rossz nagymama az ilyen.

Én szintén nagymama vagyok, és örülök, ha gyakran látom az unokáimat, viszont a nászasszonyom olyan, mint az anyósod.

Ha néhány év múlva az unokák le se tojják az ilyen nagymamákat, még ők lesznek felháborodva.

Addig kell - szerintem - az unokákkal minél többet együtt lenni, amíg csak lehet. Amikor nagyobbak lesznek, már egész más lesz a kapcsolatunk, én vénasszony leszek, ők tinik, és nem az fogja őket legjobban érdekelni, hogy nekem hol fáj. Akkor is imádni fogjuk egymást, de nem fogunk annyira egymáson lógni, mint most.

2013. jún. 23. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!