Szerintetek egy nagymama el tud látni 4 (3 és 7é év közötti) gyereket egyszerre?
Figyelt kérdés
Nem lenne sok neki? Ő ajánlgatta magát nyári szünetre mindkét gyerekének. De kitalálta hogy a testvéreken kívül olyan heteket legyenek, ahol mind a négyen ott lesznek nála.2013. máj. 28. 10:29
1/14 anonim válasza:
Attól függ. Hol él? Gondolom nem panelban.
2/14 anonim válasza:
Ha ő ajánlotta fel, akkor biztosan. A kérdésre adható elméleti válaszom pedig az, hogy függ a nagymama életkorától, egészségi állapotától, a rendelkezésére álló helytől, ahol a gyerekek kedvükre "tombolhatnak", valamint a nagymama tűrőképességétől. De ha ő így szeretné, biztosan rendelkezik mindezekkel. Neki pedig különösen nagy örömöt jelent, ha az összes unokáját a védőszárnyai alatt tudhatja. (Én már csak tudom, nekem hét unokám van és én is bevállalós vagyok.)
3/14 anonim válasza:
Persze, hogy eltud. nem tudom hány éves de az ö idejében simán volt 4 gyereke.
4/14 anonim válasza:
2.-nak igaza van. Nekem pl. 42 éves anyukám, simán el tudja vállalni az egyelőre két unokát, de szerintem mire jön a többi (úton van), azokat is minden gond nélkül el tudja. Te ismered milyen. Viszont pl. az anyósomra nem bíznám egyedül sem, hátmég ha sokan vannak :) pedig ő sem öreg.
5/14 anonim válasza:
Az én anyukámnak ez simán megy. Néha több gyerekkel kevesebb a gond, mint eggyel, akit többször kell szórakoztatni. Ha a gyerekek jól elvannak egymással, a nagymama megbízható, esetleg kert is van vagy közeli játszótér, akkor vállalható.
6/14 anonim válasza:
Bármilyen fura, anyukám könnyebben elvan 4 gyerekkel, mint csak a tesókkal (3 és fél, 7 éves az egyik pár, a másik 4 és 7). Ha csak a tesók vannak, ők mamáznának, egymással eleget játszanak otthon, de ha unokatesóval vannak, sokkal kevesebb gond van velük...
7/14 A kérdező kommentje:
60 éves lesz, de egyébként fiatalos. Van kert, játszó rész is van benne. De a 3 éves egy igazi ördögfióka:) Próbáltam már négyükkel lenni, embert próbáló feladat
2013. máj. 28. 10:44
8/14 A kérdező kommentje:
Igen nálunk is párban vannak. 3 és 6, illetve 4 és 7 évesek. A nagyok a lányok, ők nagyon szeretnek együtt lenni. A fiúk viszont sokszor veszekednek. Bár ők is el tudnak játszani, és alapjáraton szeretik is egymást.
2013. máj. 28. 10:46
9/14 anonim válasza:
Mi is mindig négyen voltunk a nagymamámnál, később hatan (mostohatestvéreimmel). Jól éreztük magunkat, mama délelőtt főzött, délután mentünk csavarogni.
A mamán és a gyerekeken múlik :-)
10/14 anonim válasza:
Nyugi, a 60-as korosztály még nem olyan puding, mint mi, simán elvan négy gyerekkel, ha amúgy egészséges és van hely a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!