Két névváltoztatás egyszerre lehetséges?
Én úgy tudom, nem lehet. A lánykori neved megváltoztatásához engedély kell, talán 60 nap a határideje.
Én az egyik keresztnevemet akartam elhagyni, de inkább letettem róla.
Ha van elég időd, változtasd meg nyugodtan, azt is az anyakönyvvezetőnél kell kérvényezni, de asszem a minisztériumban döntenek. Igazolványt gondolom ráér az esküvő után csináltatni-ha nem telik el sok idő a kettő között.
2 menetes procedúra lesz. én a 2. keresztnevemet akartam töröltetni amikor férjhez mentem. de egymás után lehet, 2 eljárással.
most azt várom, hogy a férjem ledoktoráljon, és akkor nekifutok, mert remélhetőleg többször nem fogok nevet változtatni:-)
Ha van jogosítványod vagy útleveled nem kell személyit csináltatnod addig... Tegnap voltam benn pont emiatt az anyakönyvi hivatalban én is, mert nem akarom 2 szer körbejárni a bürökrácia útvonalát...
Lejár a személyim a hónapban, esküvő pedig ősszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!