Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 70 éves nagymama, ha meghal,...

70 éves nagymama, ha meghal, akkor ő fiatal?

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
nem..sőt a mai világban már..
2012. szept. 3. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ma leginkább 70-75 között halnak az emberek. Aki ennél hamarabb elmegy, arról azt mondjuk, hogy élhetett volna még. Aki ennél tovább van közöttünk, arra mondjuk, hogy szép kora van.

Persze ezek mind-mind relatív dolgok, mert ha a nagyi évek óta olyan beteg, hogy felkelni sem tud már, akkor bizony az lehet, hogy neki már (és a családjának is) szenvedés. Tehát ezek nem olyan egyszerű dolgok.

Másrészt akármikor is hagynak itt minket, az a családnak mindig nagyon fáj.

2012. szept. 3. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

régen azt hittem a 70 évesekre, hogy milyen öregek már :)

aztán mikor a nagyim és a papám 80 éves korukban meghaltak, akkor azt mondtam, hogy élhettek volna még. persze csak ha egészségesek. sajnos betegek voltak már nagyon, szóval belenyugodtam, hogy jobb volt nekik így, még ha iszonyatosan fájt is az elvesztésük, és a mai napig rossz a hiányuk.

anyum párja 2 év múlva 70 éves lesz, de sok 50est lepipál. egész nap kertészkedik, jön-megy, kirándulnak, utaznak, internetezik. szóval nagyon fitt az öreg :D ha így folytatja, akkor még 80 éves korában sem mondom rá, h öreg :)

a kérdésre: igen, nagyon fiatal szerintem. a mai 70 évesek többsége van olyan jó állapotban, hogy simán élhet akár 20 évet is még :)

2012. szept. 3. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért, ha nem, akkor öreg?
2012. szept. 3. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, akkor halott.
2012. szept. 3. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kifejezetten fiatal, de azt gondolom hogy kár hogy nem élhetett még 10 évig jó egészségben.
2012. szept. 4. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!