Egyszerűen kivagyok már az anyósomtól, folyamatosan hisztizik, tiszta depressziós folyamat már azon gondolkodom elköltözöm, szerintetek mit tegyek?
Kedves 9-es! Arról nem én tehetek, hogy nem tudod értelmezni, amit leírok, illetve a kérdező problémáját sem.
Persze, hogy mindenki annyi ideig gyászol, amíg szüksége van rá. Semmi olyasmiről nem volt szó, hogy a kérdezőnek ki kellene oktatnia a hölgyet. Ezt nem tudom, hol olvastad.
Én megértem, hogy egy 23 éves lány nem ebben akar élni, és hogy szeretné megtartani a kapcsolatát.
Szerintem fontos az őszinteség, továbbra is azt mondom, hogy beszélned kell erről a pároddal.
Szerintem ne szólj bele az érzésibe hisz nem lehet neki könnyű, te sem éreznéd magad fantasztikusan ha több ismerősöd elhunyna.
Ráadásként a saját házába úgy viselkedik ahogy neki tetszik!
Szerintem is jobban teszed ha haza költözöl édesanyádhoz. Nem szabad ilyen környezetben élni. Anyuka tényleg beteg, orvoshoz kéne vinni. De ez nem a te dolgod hanem a fia dolga.
Én a helyedben akkor költöznék össze a fiúval, ha megérett a kapcsolat hogy önálló lakást béreljetek, csak a fentieket nézve lehet hogy a fiú nem fog akarni, (tudni!?) elköltözni az anyjától még jó 15-20 évig. Úgyhogy nem tudom mennyi ideje vagytok együtt, de elméletben azért finoman rákérdezhetsz, hogy ő gondolkozott-e korábban önálló életről, mármint anyukától elköltözésről. Ha azt mondja hogy nem, mert mi lesz a mamával, akkor sajnos azt mondom szakíts vele. Hacsak nem sikerül az anyját ovoshoz vinni, mert lehet hogy antidepresszánsakkalk kilábal elbből az állapotból.
És még egy, akármennyire szereted is ezt a fiút, nem szabad hosszú távon ilyen anyukával együtt élni, ártalmas rád nézve. Sajnos.
A párodnak kellene hatnia az anyukájára, megbeszélni ezt vele.Valamit kitalálni, amivel elfoglalja esetleg magát. Nem tudom mennyi szabadideje van a hölgynek.
Persze, hogy mindenkinél más a gyász folyamata, viszont nem szabad, hogy ez még 10 év után is ennyire lenyomja.
Nekem ami még eszembe jutott ezzel kapcsolatban, hogy előbb-utóbb a fia is elköltözik tőle, családot alapít.S ha nem lesz mellette senki még nehezebb lesz neki kimászni ebből a depresszióból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!