Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Köteles vagyok elfogadni,...

Köteles vagyok elfogadni, amit az anyós küld?

Figyelt kérdés

1 hónapja költöztünk a párommal össze, a lakhelyünktől 100 km-re. Az első 2 hétben nem tudtam főzni, mert vizsgálták a gázhálózatot és le volt zárva a gáz. Mivel anyósnak a testvére ide jár dolgozni ahol mi lakunk mindig küldött vele főtt ételt. Mostmár tudok főzni, mert újra jó a gáz. De anyós csak küldené a kaját továbbra is. Mondtam a páromnak, hogy mondja meg hogy már nem kell de ő hárít, hogy örüljek már hogy küld.

Meg mondta, hogy majd küld tisztítószereket meg mosóport.

De nekem nem kell, majd tudom én hogy miből milyet használok. Én nem szeretem ha helyettem vásárolgatnak, keresünk mi annyit, hogy mindent meg tudjunk venni.

Ti örülnétek vagy sem?

2013. nov. 2. 05:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem inkább örülj.

Dobjátok félre a pénzt, menjetek el nyaralni, vagy lepjétek meg az anyóst valamivel.

2013. nov. 2. 15:32
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

"Ő szeretetből segít."

Na ja, az enyém is folyton segédkezni akart, a saját megváltására. Amint nem az volt, amit ő mondott már visította is, hogy bezzeg ő segített rajtunk.

2013. nov. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!