Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak ha a feleségem...

Mit csináljak ha a feleségem minden megtakarított pénzünket kamu rák elleni csodaszerekre költi el az anyja miatt?

Figyelt kérdés
Feleségem édesanyja sajnálatos módon rákos. Áttétes és nem műthető, gyógyíthatatlan. Orvosok is mondták (meg orvos a legjobb barátom, ő is megmondta), hogy nincs mit tenni csak elnyújtani lehet, de meggyógyítani nem. Viszont feleségem nem hisz az orvosoknak, egész nap az interneten lóg, mindenféle kuruzslót megtalált már. Rendelt már csodatevő vargagombákat, teákat, kínai sárgabarack magot, Shiitake és a Maitake gombákat és még sorolhatnám a listát, hosszú lenne. A megtakarított pénzünk felét már elherdálta, szeretném megmenteni a maradékot, mit csináljak?
2013. okt. 29. 09:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ha ebbe most beleszólsz és megakadályozod, tönkre fog menni a kapcsolatotok, bár megértelek téged is nyilván, de ez pont nem az a helyzet, ami racionálisan mérlegelhető...
2013. okt. 29. 12:06
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
Pontozzatok le, de ha a párom anyukájáról lenne szó, én is mindent megpróbálnék. Főleg, hogy az én apukámnak a kemó nem használt, hanem egy ilyen sokak által leszólt "csodaszer" mentette meg az életét és azóta 10 év után sem újult ki a rák. Tehát saját tapasztalatból tudom, hogy van, ami tényleg segíthet.
2013. okt. 29. 12:32
 23/30 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom... te elherdált pénznek tartod azt, amit feleséged a rákbeteg édesanyjára költ? Szerintem ezt érted is megtenné és nem mondaná azt, hogy na, mivel menthetetlen vagy, nem pocsékolok rád egy fillért sem. Hacsak hosszabbít az életén, vagy enyhít a fájdalmain már megérte. Tudod vannak emberek akik az emberi életet nem forintban mérik!!!
2013. okt. 29. 14:03
 24/30 anonim ***** válasza:
15%
Áttétes és nem műthető,gondolom az elnyújtott idő is csak fél max 1 év lehet.Lelkileg támogassa inkább az édesanyját.Pénzben egyezzetek meg,költhet még,de x összeg azért maradjon,mert lehet,hogy ápolni kell az édesanyját 1-2 hónapig és arra az időre kiesik majd a fizetése,csak úgy hirtelen ne vond meg tőle a maradék megtakarítást.
2013. okt. 29. 14:11
 25/30 anonim ***** válasza:
86%

Mutasd meg ezt a kérdést a feleségednek, és hidd el, megkapod az ex- előtagot. Az én anyám rákban halt meg, igen, én is össze-vissza szaladgáltam MINDEN gyógymód után, amiről csak hallottam, de a férjem csak egyszer említette volna meg, hogy ne... még aznap beadtam volna a válópert.

A saját anyádnál is fontosabb az a nyomorult pénz?

2013. okt. 29. 15:30
 26/30 anonim ***** válasza:
33%
ha meg hasznalnanak azok a csodagyogyszerek akkor oké de ha ezeknek nincs valosagalapjuk akkor minek kell még plusz milliokat raaldozni a semmikért?
2013. okt. 29. 18:55
 27/30 anonim ***** válasza:
95%
Ha a te édesanyád lenne ebben a helyzetben akkor is ennyire sajnálnád a pénzt?
2013. okt. 31. 08:21
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Fogadd el barátom ez a SORS ! Így vagy úgy elvenné a lóvétok, ha máshogy nem elrabolnák.
2013. okt. 31. 15:59
 29/30 anonim ***** válasza:
A feleséged állítsa rá a nyersétkezésre az anyukáját. Garantáltan segít, és még csodakapszulákra sem kell költeni.
2013. nov. 5. 17:29
 30/30 anonim ***** válasza:
21%

Sajnálom a feleségedet, nagyon. Súlyos beteg édesanya, és egy végtelenül szrrágó férj... képzeld el kicsit, mennyire szétcsúszhat most az élete. Ha ő lenne beteg, vagy a te édesanyád, akkor is azt mondanád, hogy na itt a vége, te részedet rád költöttük, mostmár haljál meg szépen csendben? És ha ne adj Isten szegény anyósod meghal, akkor a koporsón meg a sírkövön fogtok összeveszni, mert a mamának már úgyis mindegy?!

Ha most ezt így közlöd a feleségeddel, két dolog lehet: belenyugszik de amint meghal az édesanyja gyűlölni fog élete végéig, mert benne lesz hogy megmenthette volna ha nem vagy ilyen anyagias, vagy hitelt vesz fel, de ha meghal az édesanyja, ugyanúgy gyűlölni fog, elváltok, és a meglévő megtakarítást is felezitek meg a hitel is közös lesz. Mondhatni ezt is aláírtad amikor feleségül vetted, nem csak azt, hogy addig vagytok társak amíg jó minden.

Ha valami csoda folytán meggyógyul az anyukája, és te nem bsztattad a közös pénz miatt, hálás is lehet akár, és hamar visszapótoljátok. Ha pedig meghal szegény, elképesztően fog fájni a lelke, de ha mellette állsz, felépül majd és nem megy rá a házasságotok.

Úgymond tapasztalatból beszélek, anya talált egy csomó ilyen cuccot papámnak anno, végül meghalt szegény, de a jósolt 2 hónap szenvedés helyett majdnem egy év minőségi időt kapott, és ez megfizethetetlen. Apa pedig egy szó nélkül vállalt túlórát mikor kellett a plusz pénz, nem is volt kérdés soha, hogy nem egy csapatként mennek ezen át. Kisarkítva, most vizsgázik a házasságotok, az a bizonyos jóban rosszban rész, de nem úgy tűnsz, mint aki igazi csapatjátékos lenne..

2018. ápr. 1. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!