Anyós kérdés. Jogosan telt be nálam a pohár?
Megpróbálom röviden összefoglalni a helyzetet:
párommal 1 éve vagyunk együtt, 20 évesek vagyunk. Ő még a családjával él, én már több éve nem (jelenleg albérletben lakom). Bizonyos okok miatt szinte mindig náluk kell lennünk... Már a kapcsolatunk elején tudtam, hogy nem lesz könnyű megférnünk az anyjával.. Nekem sok az a nő. Nyers, kiabálós, önfejű, okoskodó.. Az első találkozásunkkor is olyanokat kérdezett, amiről soha nem is akartam beszélni neki (nehéz gyerekkor, családi problémák).
Tudja, hogy az édesapám alkoholista, és sok gond van vele.. Ilyeneket mond: "miért nem itatjátok jobban, hogy megdögöljön?" -és hasonlók...
Ha összekapunk a barátommal, mindig mindent tudni akar, mindenért hisztis p*csának állít be (annak is nevez).
Olyan piti dolgokkal keseríti meg a mindennapjaimat, mint pl. amikor csak náluk vagyok, kiabál velem, hogy vegyek fel papucsot, pedig én SOHA nem hordtam mert nem szeretem.. Mégis, 1 év alatt nem sikerült ezt felfognia, pedig többször is elmagyaráztam.
Ha barátommal kettesben vagyunk a szobájában, kopogás nélkül ránk ront, reggel, délben, este, bármikor. Ha a barátom nyilvánosan megpuszil vagy megölel, az anyja felszólal: "seggemet közétek".
Ha a ruhámat (amit másnap felvennék mikor dolgozni megyek) átviszem, ő összeszedi és kimossa (frissen mosva vittem oda!!).. Majd 1-2 hét elteltével visszaadja. De nem egy olyan ruhám van, amit eltett és azóta sem kaptam vissza. Illetve már egy csomó bugyimat kidobta, mert "azt hitte, hogy egy rongy darab". Hozzá kell tennem, a saját édesanyám nem nyúlkál szó nélkül a ruháimhoz, mert ettől kikészülök!
Ja, és folyton stíröl. Szereti csapkodja a seggem.. A barátomnak párszor mondta: "megnőtt a melle vagy kitömködte?" -persze tőlem nem kérdez ilyet..
Mellesleg utálom a kiabálást, de a nő mindig mindenért visít...
Párom elmondása szerint nagyon szeret engem az anyja és csak jót akar.. Én igyekszem a lehető legkedvesebb lenni, de egyszerűen néha már kikészülök.
Mint azt már említettem, arra voltam kíváncsi, hogy valóban durva-e amiket csinál, vagy csak én gondolom annak és velem van a baj, amiért nem mosolygok ezeken..
Nyilván a kérdés kiírásától, sem az érkező válaszoktól nem fog megváltozni semmi. De úgy tudom ez egy oldal, ami azért jött létre, hogy az emberek feltehessék az idétlen kérdéseiket. Kövezzetek meg ha tévedek! Köszönöm :)
A kérdés kiírása lehetett volna rövidebb is: Szeretném anyósomat szidni,csatlakozzatok.
Nem akarsz megoldást hallani,csak fröcsögni,ez nyilvánvaló.Arra nem adtál választ miért KELL neked ott lenned,de egyben biztos vagyok.Ha egy férfi szeret engem,az megoldja,hogy ne érjen atrocitás.Biztosan kényelmesebb neki,hogy te mész,de ha te meg tudod oldani,hogy onnan menj munkába,akkor ő is megtudná,hogy tőled járjon vagy más megoldást keressen,mert te így szenvedsz.
Ezeket írtad a barátodról:Intelligens, érett, jólelkű
Azok alapján,amiket meséltél egyik sem igaz rá.
Intelligens: fel sem fogja vagy nem akarja,hogy neked szar.Ha mégis,nem érdekli.EQ-ja mindenképpen mínuszban van.
Érett: Ugye ez csak vicc?
Jólelkű: Lehet,hogy ad pénzt egy koldusnak,de téged nem véd meg és meg sem ért.
Mivel neked nem kell a kézenfekvő megoldás így csak annyit tudok mondani,aki tűri,az megérdemli,mind az anyát,mind a fiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!