Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós kérdés. Jogosan telt be...

Anyós kérdés. Jogosan telt be nálam a pohár?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden összefoglalni a helyzetet:

párommal 1 éve vagyunk együtt, 20 évesek vagyunk. Ő még a családjával él, én már több éve nem (jelenleg albérletben lakom). Bizonyos okok miatt szinte mindig náluk kell lennünk... Már a kapcsolatunk elején tudtam, hogy nem lesz könnyű megférnünk az anyjával.. Nekem sok az a nő. Nyers, kiabálós, önfejű, okoskodó.. Az első találkozásunkkor is olyanokat kérdezett, amiről soha nem is akartam beszélni neki (nehéz gyerekkor, családi problémák).

Tudja, hogy az édesapám alkoholista, és sok gond van vele.. Ilyeneket mond: "miért nem itatjátok jobban, hogy megdögöljön?" -és hasonlók...

Ha összekapunk a barátommal, mindig mindent tudni akar, mindenért hisztis p*csának állít be (annak is nevez).

Olyan piti dolgokkal keseríti meg a mindennapjaimat, mint pl. amikor csak náluk vagyok, kiabál velem, hogy vegyek fel papucsot, pedig én SOHA nem hordtam mert nem szeretem.. Mégis, 1 év alatt nem sikerült ezt felfognia, pedig többször is elmagyaráztam.

Ha barátommal kettesben vagyunk a szobájában, kopogás nélkül ránk ront, reggel, délben, este, bármikor. Ha a barátom nyilvánosan megpuszil vagy megölel, az anyja felszólal: "seggemet közétek".

Ha a ruhámat (amit másnap felvennék mikor dolgozni megyek) átviszem, ő összeszedi és kimossa (frissen mosva vittem oda!!).. Majd 1-2 hét elteltével visszaadja. De nem egy olyan ruhám van, amit eltett és azóta sem kaptam vissza. Illetve már egy csomó bugyimat kidobta, mert "azt hitte, hogy egy rongy darab". Hozzá kell tennem, a saját édesanyám nem nyúlkál szó nélkül a ruháimhoz, mert ettől kikészülök!

Ja, és folyton stíröl. Szereti csapkodja a seggem.. A barátomnak párszor mondta: "megnőtt a melle vagy kitömködte?" -persze tőlem nem kérdez ilyet..

Mellesleg utálom a kiabálást, de a nő mindig mindenért visít...

Párom elmondása szerint nagyon szeret engem az anyja és csak jót akar.. Én igyekszem a lehető legkedvesebb lenni, de egyszerűen néha már kikészülök.

2013. okt. 28. 11:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
80%

Az anyósnak való, egy primitiv nõ?

Majd késõbb a párod is válhat olyanná.

2013. okt. 28. 12:38
 12/35 A kérdező kommentje:
A párom olyannyira jó ember, amilyet soha életemben még nem ismertem.. Intelligens, érett, jólelkű, és még sorolhatnám.. Viszont ő nagyon anyukás és egyáltalán nem látja át az anyja "húzásait". Ő elhiszi, hogy az anyja kedves és semmi kifogásolható nincs a viselkedésében.. Ennek ellenére igyekszik megérteni az én nézőpontomat is.
2013. okt. 28. 12:41
 13/35 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet megoldas, hogy bezarjatok a szobatokat (parod szobajat)? Legalabb nem rontana be szo nelkul, es bezart szobabol nem szedheti ossze a te ruhaidat. Vagy legalabb zarhato szekrenybe pakolj. Rettenetes ezt olvasni. Amugy a parodnak kellene kiharcolni a maganteruleteteket, neki kellene helyretenni az anyjat. Remelhetoleg melletted all es meg meri neki mondani.
2013. okt. 28. 12:42
 14/35 A kérdező kommentje:

A szobát csak nem zárhatjuk be mindig.. (habár gyakran megtesszük, pl. ha szexelünk, előre gondolkodunk..) De szerintem abból (is) balhé lenne. Nem egyszer volt már, hogy reggel szó szerint dörömbölésre (anyós ököllel verte az ajtót), kiabálásra ébredtünk... Abban a pillanatban azt hittük valami nagy baj van, történt valami, mentőt kell hívni vagy bármi.. Aztán kiderült, hogy párom nem állt be az autójával az udvarra, azért kellett a korai ordenáré.

A párom ezt szokta meg, őt nyilván nem zavarja (annyira, mint engem).

2013. okt. 28. 12:48
 15/35 anonim ***** válasza:
29%
Szerencsére az én anyósom egy tünemény (3 éve vagyunk együtt), soha nem bántott meg semmivel és nem ilyen tapintatlan paraszt, mint a tiéd. Ugyanakkor tudom azt is, hogy ha csak egyetlen rossz szót szólna rám (vagy hozzám), a párom leüvöltené a fejét. A te párod mit szól olyankor, mikor az anyja így nyilvánul meg feléd? Mert az, hogy ő ezt megszokta, egy dolog, de te nem vagy köteles ezt elviselni, neked nem az anyád!
2013. okt. 28. 13:12
 16/35 anonim ***** válasza:
88%
De most mi a kérdés? Ha betelt a pohár ha nem akkor is tűrnöd kell. Akkor nem mindegy, hogy együtt szidjuk az anyósodat? Vannak ilyen anyósok vannak jobbak és vannak még ennél is rosszabbak. Te ilyet fogtál ki, így kell élj. Rajta változtatni úgy sem fogsz. Fia nem látja a hibát benne, vagyis nem fog szólni az anyjának. Más megoldás nincs mint hogy azt a pár hónapot még kihúzod. Vagy mit szeretnél?
2013. okt. 28. 13:12
 17/35 anonim ***** válasza:
96%
Egyszerű. Kerüld az anyósjelölttel a találkozást.
2013. okt. 28. 13:15
 18/35 anonim ***** válasza:
72%

Az anyósod egy alja proli.

Ezen nem tudsz változtatni.

Ne találkozz vele, ha elkerülhetetlen, ne mesélj magadról neki.

Ne előtte beszéljétek meg ügyes-bajos dolgaitokat, mert azok csak rátok tartoznak.

Mást nem tehetsz.

2013. okt. 28. 13:16
 19/35 anonim ***** válasza:
13%
Jézusom. Ez a nő beteg. Nagyon nem tudok rá mit mondani. Az kéne ide, hogy a párod is felismerje, hogy milyen ember, de enélkül reménytelen.
2013. okt. 28. 13:42
 20/35 anonim ***** válasza:
53%
A párod nagyon anyukás és nem látja át az anyja húzásait. A mostani helyzeted nem könnyű, de van ennél rosszabb. A párod később sem fogja átlátni anyuci húzásait, amik lehet, hogy idővel még durvábbak lesznek. Szóval ha nem akarod egész életedben ezt a helyzetet, akkor még most állj a sarkadra, és beszéld meg a pároddal, hogy jól esne, ha kiállna melletted az ilyen helyzetekben. Ha ezt nem teszi meg érted, akkor kár a gőzért. Nem mondom, hogy hagyd el, de a jövőben se számíts sok jóra.
2013. okt. 28. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!