Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós kérdés. Jogosan telt be...

Anyós kérdés. Jogosan telt be nálam a pohár?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden összefoglalni a helyzetet:

párommal 1 éve vagyunk együtt, 20 évesek vagyunk. Ő még a családjával él, én már több éve nem (jelenleg albérletben lakom). Bizonyos okok miatt szinte mindig náluk kell lennünk... Már a kapcsolatunk elején tudtam, hogy nem lesz könnyű megférnünk az anyjával.. Nekem sok az a nő. Nyers, kiabálós, önfejű, okoskodó.. Az első találkozásunkkor is olyanokat kérdezett, amiről soha nem is akartam beszélni neki (nehéz gyerekkor, családi problémák).

Tudja, hogy az édesapám alkoholista, és sok gond van vele.. Ilyeneket mond: "miért nem itatjátok jobban, hogy megdögöljön?" -és hasonlók...

Ha összekapunk a barátommal, mindig mindent tudni akar, mindenért hisztis p*csának állít be (annak is nevez).

Olyan piti dolgokkal keseríti meg a mindennapjaimat, mint pl. amikor csak náluk vagyok, kiabál velem, hogy vegyek fel papucsot, pedig én SOHA nem hordtam mert nem szeretem.. Mégis, 1 év alatt nem sikerült ezt felfognia, pedig többször is elmagyaráztam.

Ha barátommal kettesben vagyunk a szobájában, kopogás nélkül ránk ront, reggel, délben, este, bármikor. Ha a barátom nyilvánosan megpuszil vagy megölel, az anyja felszólal: "seggemet közétek".

Ha a ruhámat (amit másnap felvennék mikor dolgozni megyek) átviszem, ő összeszedi és kimossa (frissen mosva vittem oda!!).. Majd 1-2 hét elteltével visszaadja. De nem egy olyan ruhám van, amit eltett és azóta sem kaptam vissza. Illetve már egy csomó bugyimat kidobta, mert "azt hitte, hogy egy rongy darab". Hozzá kell tennem, a saját édesanyám nem nyúlkál szó nélkül a ruháimhoz, mert ettől kikészülök!

Ja, és folyton stíröl. Szereti csapkodja a seggem.. A barátomnak párszor mondta: "megnőtt a melle vagy kitömködte?" -persze tőlem nem kérdez ilyet..

Mellesleg utálom a kiabálást, de a nő mindig mindenért visít...

Párom elmondása szerint nagyon szeret engem az anyja és csak jót akar.. Én igyekszem a lehető legkedvesebb lenni, de egyszerűen néha már kikészülök.

2013. okt. 28. 11:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
96%
Nem az anyós a hülye, hanem aki ezt elviseli. És ezt nem rosszindulatból mondom!!! Nézd, én nem lépném át egy ilyen nő küszöbét senki kedvéért sem. Ruháidat nem adja oda, mocskol... pfff!
2013. okt. 28. 14:05
 22/35 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat!
2013. okt. 28. 14:07
 23/35 anonim ***** válasza:
97%
Ja, betelt a pohár. És akkor mi van? Ugyanúgy ott vagy most is a nyakán. Nem történt semmi.
2013. okt. 28. 15:06
 24/35 anonim ***** válasza:
95%
Milyen igaz, amit az utolsó írt!
2013. okt. 28. 15:23
 25/35 A kérdező kommentje:

Nos, a kérdés arra irányult, hogy jogosan sértenrk-e a fentebb említett dolgok, vagy én vagyok túl sértődékeny vagy nagyok az elvárásaim vagy ilyesmi.

Másrészt pedig nem vagyok senkinek a nyakán. Csak este szoktam átmenni, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen ott töltenem. Tehát naponta kb 10-11 órát töltök ott, amiből 8-at minimum a párommal töltünk kettesben/alszunk. A fennmaradó 2-3 órában is igyekszem a lehető legtávolabb lenni a hölgytől.

2013. okt. 28. 15:56
 26/35 anonim ***** válasza:
55%
Nem jogos a sértődésed. Ott vagy minden este 10-11 órát, és te szeretnéd megmondani a tutit. Gondolom mosakszol, használod az áramot, esetleg eszel...stb...Én sem örülnék ha minden este egy idegen is lenne a lakásomban. A leendő anyósod meg olyan amilyen, ő van otthon, ha nem tetszik nem kell oda menni. Tudom máshogy nem tudjátok megoldani, és az anyja miatt nem fogsz lemondani a barátodról, ezt már ezerszer leírtad. Nem értem minek neked különben az albérlet, ha nem is vagy ott. Meg azt sem, hogy a barátod miért nem tud menni hozzád.
2013. okt. 28. 16:01
 27/35 A kérdező kommentje:
Az anyósom kb minden héten elmondja, hogy érezzem magam otthon és hogy anyám helyett anyám akar lenni. Lányomnak is szólít.. Ebből nem azt szűröm le, hogy annyira útban vagyok. Amilyen nyers és határozott, már rég megmondta volna.
2013. okt. 28. 17:46
 28/35 anonim ***** válasza:
57%
Akkor most tulajdonképpen mi is a bajod? Különben nem az anyósod, majd csak esküvő után.
2013. okt. 28. 17:51
 29/35 A kérdező kommentje:
Fentebb már leírtam.
2013. okt. 28. 17:56
 30/35 anonim ***** válasza:
93%

1: nem az anyósod

2: mi a probléma? jól kibeszélted itt magad, és aztán? tenni úgysem teszel semmit, akkor mi a kérdés?

Erre csak egyet lehet mondani, h@lye, aki ezt tűri.

2013. okt. 28. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!