Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy allitsam mar tenylegesen...

Hogy allitsam mar tenylegesen le anyosom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van 3 om kis koru gyermekem,es kulfoldon elunk. Na most anyosomnak allandoan kuldeni kell a penzt,mert mindig ker,pl most multheten csutortokon is kuldtem,a heten hetfon is es ma is kert hogy kuldjunk mert nincs kajajuk se,na ma kuldtem,de irtam a Facebookra neki hogy allitsa le magat mert se nem vagyok bank,meg gondoljon arra hogy a 3 om gyerekemtol kuldom el.... a ferjem is kivan az anyjara akadva de mondtam neki allitsa le az anyjat! Mindennek van egy hatara...
2013. okt. 23. 19:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem felejtettem el magyarul,te taho bunko utolso!! De bele ugatok kepzeld el,mert.jogom van hoza...hogy te mekkora egy proszto vagy :) hihetetlen..
2013. okt. 24. 02:51
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

Kedves kérdező!

A legutolsó kommented finom volt és nőies :(

Nyugodtan "ugass" tovább, de minket kímélj meg tőle légyszíves.

2013. okt. 24. 07:46
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Pedig nagyon úgy tűnik, hogy elfelejtettél, mert se helyesen írni, se fogalmazni nem tudsz! Mondjuk, ha nálad ez az alapállapot, akkor még jobban sajnállak. Bár a stílusod elnézve, az is elé valószínű...
2013. okt. 24. 09:04
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

Ja, mert ha a kérdezőNEK azt mondják, hogy ne ugasson bele, az normális. De ha a kérdező erre közli, hogy igenis beleugat, mert joga van hozzá, főleg, hogy a három gyerektől veszik el a pénzt, a férje meg töketlen, akkor még ő a hülye?

Egy rakás ember nem tud helyesen írni, azt se tudod, hogy egyáltalán honnan melyik részről az országnak való, ha egyáltalán magyarországi magyar, nem azzal kéne kezdeni a választ, hogy a helyesírásába kötsz bele.

Kérdező, ha a férjed töketlen, akkor állítsd le te, így ahogy már elkezdted. Az ilyen szülőknek semmi sem elég, sok esetben még hazudoznak is hogy minél több pénzt húzzanak ki a jól kereső gyerekből.

Sógorom anyjáék is ezt csinálják, kb. 500 ezerből nem bírnak megélni, senki se tudja, hogy mi a bánatot csinálnak vele, de folyton telefonálnak a külföldön élő fiuknak, hogy erre nincs pénz arra nincs pénz, szegények, éhen halnak, nincs a kistestvéreinek tankönyvre, utaljon, de mindig csak akkor keresik, ha pénz kell, az meg még sajnálja is őket. A múltkor a nagypapi temetésére kértek pénzt, mert még eltemetni se bírják szegényt, aztán mikor sógorom hazajött a nagymamától megtudta, hogy egy fillért nem látott a temetésre küldött pénzből, ő temettette el a sajátjából. Még a nagypapa halálát is pénzszerzésre használták fel! Akkor egy hónapig nem állt szóba velük, de azóta megint küldi a segélyeket sokszor ő is hetente.

Lehet vitatkozni, hogy ha ilyen hülye, akkor megérdemli, de mikor valakinek olyan szülei vannak, hogy mindig lehúzzák, akkor valahol ez lesz neki a normális és nem könnyen áll át arra, hogy na most akkor 10-15 év után hirtelen nem ad, meg nem veszi fel a telefont. Mert akkor jön a lelkiismeret furdalás stb. így meg inkább dolgozik annyit, mint egy állat, hogy két családot tartson. Ha neki nem megy, neked kell kezedbe venni az ügyet, ha másért nem a gyerekeitekért!

2013. okt. 24. 11:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen utolso! Teljesen egyetertek veled,nalunk is az a helyzet hogy anyosomnak,semmi nem eleg multhet csutortokon kuldtem,utanna hetfon,meg tegnap es ugye kajara kerte es kiderult hogy nem is kajat vett...
2013. okt. 24. 14:13
 16/18 anonim ***** válasza:
A férjed a kulcsember ebben a sztoriban, neki kéne leállítani az anyukát. Az anyós nem hibás, ő csak bepróbálkozik, feszegeti a határait, hogy mennyit kérhet el. Aki pedig hagyja, az meg is érdemli. Szóval a férjednek kéne végre a sarkára állnia ebben a kérdésben. Őt noszogasd, hogy neki mostmár a három gyerekre és kettőtökre kell elsősorban koncentrálnia anyagilag, és CSAK ha van maradék és CSAK ha tényleg megélhetési gondok vannak anyukánál, akkor adjatok KÖLCSÖN. (Az más kérdés, hogy később nem kéritek vissza, de anyuka érezze, hogy a pénz kölcsön és ne higyjen már banknak titeket.)
2013. okt. 24. 14:27
 17/18 anonim ***** válasza:

13-as szerintem is tahó vagy :D

14.válaszolóval egyetértek én is, nem is tudom miért pontoztak le..

2013. okt. 24. 16:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Pedig banknak hisz minket volt olyan is pl,hogy karacsony elott 2 nappal szazezret kuldtunk el es szilveszter elott megint penzt kert,a nyakara lep amenyi van,eg a kezebe a penz! Na de most en irtam neki egy szep levelet amiben finoman,de hatarozottan leallitottam errol,remelem ert belole...
2013. okt. 24. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!