Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már nem bírom ti mit tennétek...

Már nem bírom ti mit tennétek hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Ti mit tennétek ha a volt párotok el akarná venni tőletek a gyereket? ráadásul úgy hogy hazugságokat terjeszt rólad hogy nem neveled rendesen a gyereket meg nem eteted stb... mikor beállítottak hozzám a családsegítőből hogy mi a helyzet hát nagyon meg lepődtem persze ők rendben találtak mindent aztán volt olyan hogy belenéztek a hűtőbe hogy van e kaja stb.. hetente jönnek ellenőrizni hogy rendben van e minden ezt úgy fogom fel hogy jöjjenek csak legalább látják hogy itt nincs semmi baj.. elkezdtem gyűjteni a blokkokat is hogy be tudjam bizonyítani meg van mindene a kislánynak.. 13hetes terhes vagyok új párkapcsolatom van és a kislányom őt tekinti apukájának.. tudom hogy még nagyon sok minden vár még ránk bíróság stb.. belehalok ha elveszik tőlem a gyerekem.. nem élném túl.. ráadásul most érzékenyebb is vagyok.. és úgy érzem néha hogy nem bírom már az állandó hazugságait vádaskodásait néha totál kiakadok hogy miért nem hagyja abba...
2012. jún. 26. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig renben találtak mindent és a gyerek is hozzátok kötődik, akkor baj nem lesz. Hidd el, ezek a családsegítősök sok ilyen bosszúálló gyereknélkül maradt szülőtől kapnak hívást. Az ügyben el kell járniuk, mert nem tudhatják előre, h igaz-e vagy sem. Viszont, ha eddig minden oké volt, akkor ez után sem kell félned. Ne hadakozz, amíg a gyereket nem viszi ele senki. Tartsd csak a családsegítőkkel a kapcsolatot, apával ne csatározz.
2012. jún. 26. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Az exednek semmi esélye elvenni a gyereket, ha rendesen el van látva.

2. A biróságon kérd, hogy a gyerek HIVALATOSAN nálad legyen elhelyezve, attól kezdve tiszta az ügy, és két éven belül nem lehet megváltoztattatni az elhelyezést.

3. A családsegitötöl kiküldött valaki tanusitani tudja, hogy az apának semmi oka a vadaskodásra.

4. Közöld az apával, hogy ha nem áll le, akkor feljelented rágalmázásért.

5. Egy gyereket csak nagyon indokolt esetben vesznek el az anyjától, úgyhogy egyáltalán nem kell aggódnod.

2012. jún. 26. 19:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm most meg is nyugodtam :) Nem gondoltam volna hogy valaha ide jutunk.. igen hozzánk kötődik a vér szerinti apját kb 8hónapja nem látta nem emlékszik rá nem ismerné fe..
2012. jún. 26. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Üdv! Csak nyugi! Nem lesz semmi gond?

Apukának milyen a háttere? Munkahely, lakás, fizetés, megélhetés? Egzisztencia? Párkapcsolat? ........

Egyébként a családsegítőből "hivatalból" mennek ki, ha akarnak ha nem, tehát nehogy zaklatásnak, vagy gonoszkodásnak vedd hogy kimennek hozzád, ezt kell tenniük amíg le nem zárul ez az egész, köszönhetően volt párodnak. :( Nálatok minden rendben nem fogják tőled elvenni a gyerkőcöt. A bíróságon majd megegyeztek a láthatásba.

Átlát a szitán a családsegítős is, és a bíróság is! Nagyon sok ilyen apuka van! :( Főleg olyan, amikor az anyukájukhoz visszaköltöznek egy kisszobába, és onnan fenyegetnek...

Ne aggódj!

Üdv: egy szociális munkás

2012. jún. 26. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
jajj...a semmi gond után nem kérdőjelet akartam, hanem három felkiálltójelet!!!!!! :)
2012. jún. 26. 19:56
 6/9 A kérdező kommentje:
apukának nincs semmije az anyjával lakik.. köszi neked is :)
2012. jún. 26. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Mekkora egy szemét...már bocsi!

De nyugodj meg,nem vehetik el tőled!

2012. jún. 26. 20:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj.. igen az szemét..probálok nem foglalkozni a hülyeségeivel de nem megy.. szinte minden nap ezen agyalok hogy mi lesz..
2012. jún. 27. 07:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmi nem lesz.Okozott neked idegeskedést,egy kis kellemetlenséget,de ennyi.Nem veheti el tőled!
2012. jún. 27. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!