Hogy allitsam mar tenylegesen le anyosom?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van 3 om kis koru gyermekem,es kulfoldon elunk. Na most anyosomnak allandoan kuldeni kell a penzt,mert mindig ker,pl most multheten csutortokon is kuldtem,a heten hetfon is es ma is kert hogy kuldjunk mert nincs kajajuk se,na ma kuldtem,de irtam a Facebookra neki hogy allitsa le magat mert se nem vagyok bank,meg gondoljon arra hogy a 3 om gyerekemtol kuldom el.... a ferjem is kivan az anyjara akadva de mondtam neki allitsa le az anyjat! Mindennek van egy hatara...2013. okt. 23. 19:11
1/18 anonim válasza:
3, nem 3 om! Különben ne küldjetek, és kész.
2/18 anonim válasza:
Köztes megoldás lehet,hogy azt mondjátok minden hó elején haza küldtök mondjuk 20-30-40 ezret amennyit gondoltok és kész kifújt abban a hónapban már egy fillért sem.Ha tetszik nekik ok,ha nem akkor nem kapnak egy fillért sem.
3/18 anonim válasza:
Sosem értettem meg az ilyen szülőket.
5/18 anonim válasza:
Először is érdekelne hogy hány éves az anyósod?
Másrészt szerintem, legyen a férjed aki közli vele hogy elég volt ebből,ne kérjen minden héten.
Küldjetek szerintem is havonta kb 20ezret, gondolom ha nem dolgozik akkor pedig nyugdíjas.
7/18 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: megmondod, hogy nem tudsz küldeni és egyszerűen nem utalsz többet! Ennyi!
8/18 A kérdező kommentje:
Hat de olyan lelki terrorba tudja tartani a fiat hogy borzalom,ha keress minket tuti a penzeert keress,a fia nem allitsa le mert o sajnalja,hogy jaj szegenyeknek nincs mit enniuk... lefogom en szepen magyarazni anyosnak merre hany meter
2013. okt. 23. 20:33
9/18 anonim válasza:
Nyugdíjuk nincs?
Vagy lehet hogy cigire meg alkoholra herdálják a lóvét...
10/18 anonim válasza:
most, hogy elköltöztél, már magyarul is elfelejtettél?!
amúgy a férjed dolga elintézni, azért ne te ugass már le egy anyád korabeli nőt, akármilyen is. Nem él a nyakatokon, nem kell az arcát nézned minden nap. Ha hív nem kell felvenni és pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!