Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális hogy a barátom anyja...

Normális hogy a barátom anyja pénzt kéreget tőlem és nem adja meg? Mg hogy fizessek a rezsibe mert hétvégente ott vagyok? Már odaadtam minden pénzem most nincs diákmunkám mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Szüleim kiakadnak hogy a rezsibe be kell szállnom barátoméknál és a kölcsönt még nem is tudják én meg nem tudom most mit csináljak ha a szúleim nem adnak pénzt??kiakadtak mikor kértem
2013. szept. 15. 02:46
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
65%
Mond meg a szüleidnek és hajtsátok be rajtuk a pénzt. Az olyan barát nem igazi barát aki hagyja, hogy a saját anyja elszedje tőled a pénzét
2013. szept. 16. 16:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Már egyszer kiírtad ezt a kérdést. Akkor sok jó tanácsot kaptál. Olvasd el azokat újra.

Egyébként mit csinálj? Gondold át, hogy meddig akarsz még a barátodnak fizetni a sz.xért?

2013. szept. 16. 17:21
 23/26 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a barátod? Mi az, hogy az anyukája csak azt engedi, hogy napközben legyen nálatok, és ezért nem jön át, nem alszik ott? A barátod anyuci pici fia, neki kéne a sarkára állni. Ha igazán akar téged, akkor bizony veled lesz, eljön hozzátok, és nem te fogsz utána futni...anyukájára, pedig magasról tenni fog, mivel veled akar párkapcsolatot és nem az anyukájával. Ehhez viszont azt kell látnia a barátodnak, hogy nem tepersz utána, hanem neki is tennie kell a kapcsolatért. Neki kelljen meghódítani téged.

A dolgok anyagi vonzatáról annyit, hogy annak idején te kérdezted meg beszállj e a rezsidbe. Anyóspajtás mondhatott volna nemet is, de igent mondot, te pedig fizettél. Ezért utólag már kár hőbörögni. Amikor az első kérdést kírtad, akkor még heteken át huzamosan náluk voltál, tehát ott laktál. Ebben az esetben az a 15 ezer forint egészen baráti. Főleg, hogy anyósod annak idején se kérte volna, ha te nem ajánlod fel. Ezen utólag hőbörögni felesleges. Nyilván nem állhatnak olyan jól a barátodék, ha a fia is az egész fizetését kénytelen leadni. Valószínű sok nekik még egy ember etetése is. Vannak ilyen családok. A kölcsönkérés megint olyan, hogy ők megkérdeztek, te adtál nekik. Te ismered őket, az anyagi helyzetüket, te döntöttél, úgy hogy vállalod a kockázatot és adsz nekik. Arra hogy ezt már "lelaktad" megint csak azt tudom mondani, hogyha az egész hétvégét ott töltöd az bizony pénz. Nem azt mondom, hogy minden családban fizessen a "gyerek" partnere csak mert ott van pár napot, de vannak olyan családok, ahol egyszerűen nem tudják mégegy ember ottlétét finanszírozni. És bizony, ha ott vagy valakinél napokat, tehát mondhatni életvitelszerűen ott tartózkodsz, még akkor is ha hivatalosan nem költöztél oda illik megkérdezni,mennyivel szállj be a költségekbe, ha már elmúltál 18 éves. Ha azt mondják semmivel, akkor örülj neki, de ha kérnek valamennyit, akkor ne akadj ki.

És akkor még mindig ott van, hogyha te az ottlétedet nem tudod finanszírozni, akkor nem kell odamenned. Legyetek nálatok. Ha a barátod nem akar hozzátok menni, mert anyukája nem engedi őt, akkor egyszerűbb ha lapátra teszed, és keresel egy normális srácot, aki bármikor megy hozzátok, és te is bármikor (feltétel nélkül) mehetsz hozzá. Neked kell határozottnak lenni. Ha látja a barátod, hogy nem mész át hozzájuk, és veled akar lenni, akkor ő fog keresni téged.

2013. szept. 16. 19:37
 24/26 anonim ***** válasza:

Még csak a "lelaktad"-nál tartok. Kölcsönt kérni s igy visszaadni tisztességtelen.

Rezsibe beszállást kérni s te döntesz belemész e vagy sem, az elfogadható. S ha neked nem tetszik - ahogy látjuk nem tetszik - akkor mérlegelsz hogy belemész e ebbe vagy sem.

De ez a nő téged semmibe vesz. Nem egészséges ilyen emberrel egy fedél alatt lenni.

2013. nov. 25. 08:37
 25/26 anonim ***** válasza:
Na,mi történt azòta? Változott valami?
2015. márc. 28. 15:01
 26/26 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező teljes mértékben hülye.

Már bocs.

2017. szept. 20. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!