Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális hogy a barátom anyja...

Normális hogy a barátom anyja pénzt kéreget tőlem és nem adja meg? Mg hogy fizessek a rezsibe mert hétvégente ott vagyok? Már odaadtam minden pénzem most nincs diákmunkám mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Szüleim kiakadnak hogy a rezsibe be kell szállnom barátoméknál és a kölcsönt még nem is tudják én meg nem tudom most mit csináljak ha a szúleim nem adnak pénzt??kiakadtak mikor kértem
2013. szept. 15. 02:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

remélem nem ugyanaz a kérdező!

Mindenesetre én elolvasnám ezeket a commenteket, mert hasznos lehet számodra, sajnálom hogy ennyi könnyedén kihasználható, butus fruska van mostanában, légyszi legyen már benned egy kis önbecsülés! Tökéletesen megértem a szüleidet, szerintem nekem addig tartott volna egy ilyen kapcsolat, amíg meg nem hallom, hogy pénzt kérnek tőlem, nem vagyok sem bank, sem szeretetszolgálat, és amíg nem költözöl oda, nem jogos a követelésük.

2013. szept. 15. 09:08
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Ja, most látom, már belinkelte más is a kérdést, amit én is. Sorry, de nem baj, ismétlés a tudás anyja :)
2013. szept. 15. 09:10
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ugyanaz a krédező. Kicsikém, már egyszer elmondtuk, hogy mit csinálj a barátoddal meg anyukával. ha akkor nem halgattál ránk, akkor most se fogsz...
2013. szept. 15. 09:24
 14/26 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem normális.
2013. szept. 15. 09:47
 15/26 A kérdező kommentje:
De a barátom anyja nem engedi hozzánk pedig ide is költözhetne de csak napközben engedi ide.most hogy kértem tőle vissza a kölcsönt azt mondta lelaktad te azt már.ételt nem fogyasztok az övékből mert náluk rá vannak írva a nevek a kajakra.pizzat rendelünk és azt is én fizetem mert barátom le kell adnia az anyjának a fizujat. Félek mi lesz mert szerelmes vagyok.
2013. szept. 15. 12:46
 16/26 anonim ***** válasza:
91%

Nem normális, de akkor egyszerű: ne legyél ott hétvégén.

Mondd meg neki, hogy adja meg, amivel tartozik.

Ha követeli, hogy a múlt hétvégi rezsibe szállj be, akkor mondd meg: ok, akkor a tarozását abba beleszámítod.

És ezek után soha többet oda lábad be ne tedd.

Ha a barátod még mindig téged akar, akkor meg fogja oldani, hogy találkozzatok máshol, máshol töltsétek együtt a hétvégét.

Ha nem oldja meg, akkor egy szar alak, és nem érdemel meg téged.

Amúgy nem a te feladatod, hanem a barátod feladata, hogy ha anyagiak merülnek fel a látogatásod alatt, akkor azt elintézze vele. Kettesben, téged ebből kizárva.

Nem albérlőnek mentél oda, hanem a fia vendégeként!

2013. szept. 15. 12:48
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
Én be nem tenném a lábamat abba a házba! Tőlem az anyósom soha egy fillért nem kért. 3 évig voltunk együtt, míg össze nem költöztünk, addig hol itt, hol ott aludtunk, az én anyukám és az anyósom is bevásárolt, főzött, mosott ránk, segítettek nekünk mindenben! Persze mi is segítettünk a ház körül, meg amikor már volt fizetésünk, mi is bevásároltunk, se soha egy fillért nem fogadott volna el egyik se a más gyerekétől. A saját szüleinknek meg természetes volt, hogy adtunk, ha tudtunk. Ahogy most is segítünk egymásnak, hol ők nekünk, hol mi nekik. De ez így, ebben a formában, ahogy a kérdezőnél megy, undorító!
2013. szept. 15. 13:16
 18/26 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell pénzt adnod egy olyan háztartásba, ahol csak hétvégi vendég vagy, pláne akkor nem, ha hozzátok is szoktatok menni a barátoddal. Az hogy kölcsön kérnek tőled, más tészta, ha tudod nélkülözni a pénzed akkor adj nekik, ha nem akkor ne adj nekik. De a kölcsön minden esetben visszajár, és amíg nem adják meg, addig ne adj következőt.

Amúgy az se normális, hogy mindent te fizetsz mert a barátodnak le kell adnia a pénzt otthon. Legyen neki is saját pénze úgy mint neked, és álljátok közösen a költségeket, mint a pizza és hasonlók.

2013. szept. 15. 14:35
 19/26 Salx Narval ***** válasza:
95%
Messzire kerüld el ezeket az embereket, az előző kérdésedből világossá vált, hogy a srác sem OK.
2013. szept. 16. 03:50
 20/26 anonim ***** válasza:
90%
Mi az, hogy lelaktad? Ezen most kiakadtam, ha nem eszel az ő kajájukból, mibe kerülsz nekik? Villany akkor is megy, ha nem vagy ott, esetleg a fürdést lehetne mondai, de az szinte nem is számít, olyan kevés, és ha együtt fürödtök a barátoddal végképp nem kerül semmibe, hogy te ott vagy. Hány évesek vagytok? A barátod mit szól ehhez?
2013. szept. 16. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!