Anyosom szerint troger vagyok, mert 2féleképpen volt bevetve az ágy?
Beszéltél már a pároddal erről az állandó ellenőrzésről?
Ha ő nincs otthon, lehet,hogy nem is látja teljesen a helyzetet. Én mindenesetre előbb beszélnék a párommal, hogy ez engem nagyon zavar, aztán beszélnék az anyóssal, hogy bármikor nagyon szívesen látom vendégként, ameddig tud illedelmes vendégként viselkedni. Ha nem, akkor megköszönöm az eddigi észrevételeket, és finoman közlöm, hogy a jövőben nem vagyok kíváncsi a véleményére. Nem otthon van. Ha az elején nem állsz a sarkadra, nagyon el tud fajulni a dolog, nem egy ismerőstől hallottam hasonlót. (anyós ilyen-olyan indokkal egyszer elkérte a kulcsot, aztán később akkor is körbenézett, ha nem volt senki otthon...stb.)
A leírtak szerint a párja küldi rá. Bejelentés nélkül ne jöjjön senki. Ha van zár be kell zárni az ajtókat a szobákban. Akkor is a férfi fog telefonálgatni, mert ő küldi a nyanyát.
Remélem nincs még gyerek!
Ha az anyós kinn áll, és hív a párod ne vedd fel...
tusoltál, wc-n voltál.. stb
vagy nem akartad beengedni az anyóst őszintén megmondhatod, csak este, akkor nem kell beengedned az anyját, és még nem is hazudtál.
az enyém részben ilyen, mindig mindent megnéz, de legalább nem szól be:D
Ja, így már értem :)
Ha máskor szívózik, mondd meg neki, hogy ő az ő házában úgy veti be a saját ágyát, ahogy akarja, úgy takarít, ahogy akar, ti meg a SAJÁT OTTHONOTOKBAN szintén úgy csináljátok, ahogy ti szeretitek. Ha nem tetszik, nem kell jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!