Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosom szerint troger vagyok,...

Anyosom szerint troger vagyok, mert 2féleképpen volt bevetve az ágy?

Figyelt kérdés
Eljott látogatoba, persze végigment az egeész házon, és a háloszobában másképpen volt bevetve a két ágy, mert én is és a férjem is azonnal megcsináljuk, ha felkelunk, de másképpen. Ezt meg is mondtam neki, erre nekem állt, hogy milyen dolog az hogy a fia veti meg az ágyat, miért nem én csinálom no létemere, és amugy is hogy merészelek parancsolgatni a fiának meg dolgoztatni ot.
2013. szept. 13. 10:39
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
általában akkor jon, mikor a drága gyermeke munkában van, hogy tudjon engem ellenorizni. volt már hogy nem nyitottam ki, aztán pár perc mulva hívott a párom, hogy mit csinálok bla, bla, hol vagyok. mondom, itthon, akkor legyek szíves kinyitni az anyjának mert az ajto elott all....
2013. szept. 13. 10:57
 12/36 anonim ***** válasza:
50%
Anyukának hívd fel a figyelmét:ahány ház,annyi szokás!!!
2013. szept. 13. 10:57
 13/36 anonim ***** válasza:
73%
mondjuk a párod állítsa le
2013. szept. 13. 10:58
 14/36 anonim ***** válasza:
74%

Hát mikor bemegy a hálóba te utána mehetnél és megmondhatnád neki hogy,

anyuka a hálószoba a mi intim szféránk ne tessék oda leskelődni ha nem akar olyat látni amitől elpirul. vagy

Anyuka ne tessék a házat végigjárni, nincs ott semmi ami magára tartozik.

2013. szept. 13. 10:58
 15/36 anonim ***** válasza:
54%

Megkérdeztem volna, hogy ő meg miért nem fogja be azt a jó nagy száját, ha csak hülyeség jön ki rajta :)

Egyébként meg igen, amit az első írt.

A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.

# 7/14 Időpont ma 10:50

ott a pont :D te nyertél

2013. szept. 13. 11:00
 16/36 anonim ***** válasza:

pardon elcsusztam egy sorraé XD

És anyukának milyen rendes fia van. Biztos ő nevelte ilyen rendszeretőre. Tessék elképzelni, mióta együtt vagyunk, azóta ez mindig így van. :)))) De megnézném a képét. :)

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.

# 6/15 Időpont ma 10:50

itt a pont :D

2013. szept. 13. 11:02
 17/36 anonim ***** válasza:
92%

vegyél egy korbácsot,hagyd az ágyon

aztán ha rákérdez,mondd meg hogy azzal neveled a kisfiát,mert nincs elég rend...

2013. szept. 13. 11:06
 18/36 anonim ***** válasza:
62%
Köszönöm a kezet, már rosszul esett a 77% egy ideje, pedig olyan jókat írok. :)
2013. szept. 13. 11:08
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki a magamét. Az én házam, az én váram. Miért nem olyankor megy mikor a kisfia is otthon van? Attól fél, hogy a fia utasítaná rendre?
2013. szept. 13. 11:17
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a pároddal a pároddal, hogy azt szeretnéd, hogy ha mostantól ti mennétek anyósékhoz látogatóba és nem fordítva, amelynek oka, hogy te tudsz viselkedni más otthonába, ő meg nem. Értesd meg vele, hogy a családi békét szeretnéd ezzel a kéréseddel megőrizni. Ha a férjed benne van, akkor már csak anyósnak kell tálalni, hogy mostantól nálatok nincs vendégvárás, inkább ti mentek sűrűn hozzá látogatóba. Ennyi.
2013. szept. 13. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!