Anyosom szerint troger vagyok, mert 2féleképpen volt bevetve az ágy?
a dolog ott hibádzik,hogy miért megy át az egész házon?
Nálunk anyós vendég,bejön,leül a nappaliba,és onnan csak a fürdőbe van bejárása,konyha-hálók nem vendágfogadásra valók,csúnyán néznék ha oda bemenne és nézelődne,kritizálna.
Megkérdeztem volna, hogy ő meg miért nem fogja be azt a jó nagy száját, ha csak hülyeség jön ki rajta :)
Egyébként meg igen, amit az első írt.
És te erre mit reagálsz? Hogy nézelődik, mint ha otthon lenne? Szerintem nagyon komolyan ki kell mondani, hogy "nem tud viselkedni???? moderálja magát, ha _vendégségbe_ jön, legyen szíves!"
Én nem csak mondom, komolyan is gondolom, hogy nyisd ki a szád, nézz a szemébe és tedd a helyére, mert ez felháborító viselkedés!
(A drága gyermeke mit reagál ilyenkor?)
Beszélj előbb pároddal,mégiscsak az anyja.Ha nem nagyon befolyásolja a mutter,akkor mondd el,hogy az anyját nem választottad párodul,csak ő kritizálhat téged(ha nem hallgat kedves anyuka susmusára).
Aztán párod tegye renbe anyukát.
Elég bántó,pláne,ha a párod se állt ki melletted,az baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!