Nagyon elegem van, tanácstalan vagyok. Mi a véleményetek erről?
Vasárnap volt a kislányom 3-ik születésnapja.Úgy volt hogyha itthon megünnepeltük akkor megyünk le anyósomhoz.
A párom bátyának a felesége megszült múlt hét szerdán és vasárnap pont lementek.Akkor már az volt hogy ne menjünk le mert ott lesz a család.Ők ott ebédeltek,mi meg ugye itthon maradtunk.Engem nagyon zavar ez a kivételezés,mert nekik egyből ugrik de minket le szar.A párommal ezért elég sokat veszekedünk.Megígértük hogy többet nem hánytorgatjuk fel próbálom elfogadni.De egyszerűen képtelen vagyok.Mitől jobbak ők mint az én kicsikém?
Nem tudom már hogy mit csináljak,hogy viszonyuljak a páromhoz ez miatt?A prom pedig iszonyatosan elfogult az anyjával szemben.Mondtam már neki hogy beszéljen az anyjával,de hát ő erre azt felelte hogy ő nem fogja megbántani az anyját.ha ez tovább így folytatódik és semmibe vesznek akkor nem fog sokáig húzódni a kapcsoltunk.Mit tehetnék hogy változzon a helyzet?
Így is anyósom ki vett 1 hét szabit hogy tudjon a gyerekekre vigyázni hogy a sógornőmék mennek Miskolcra intézni a dolgaikat.Értünk meg nem tesz semmit sem.
Minek kérdezed mások véleményét, ha mindenre visszavágsz valamivel? Úgyis csak azt fogadod el, amit hallani akarsz. Irigy vagy és elvárod, hogy körülötted forogjon a világ. Én speciel nem rosszindulatból írtam, hogy nézz magadba, de a bunkó stílusod tényleg idegesítő.
Persze NEKED VAN IGAZAD, és mindenki más idióta, mert azt kellene tenniük amit te elvársz, hiszen az természetes, hogy rühelled a férjed családját!! A te igényeid a legfontosabbak!!!! - na így jó, ezt akartad hallani?!
Kérdező, ez egy nyilvános fórum, ahova te tettél fel egy kérdést. Erre bárki válaszolhat, úgyszintén a saját stílusában. AKkor most neked is tipli van?
A stílusod bicskanyitogató!
A kérdés: "Nagyon elegem van, tanácstalan vagyok. Mi a véleményetek erről?"
Kiemelném: "MI A VÉLEMÉNYETEK ERRŐL?"
A többség véleménye, hogy bunkó vagy!
Nem nekem rossz a felfogóképességem, hanem te nem akarsz magadba nézni.
De elmondom még egyszer a véleményem: bunkó vagy!!!
Hát sajnálom a kölyködet, hogy ilyen anyja van!!!
Na hogy tetszik? :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!