Ti is igy jartatok ezzel? (lent)
Figyelt kérdés
A baratommal mar lassan 3 eve vagyunk egyut.Nagyon jol egyezek vele meg persze az egesz csaladjaval.Az anyukaja nagyon kedves es skat szoktunk beszelgetni,de sok baratnom akik mar ferjhez mentek azt mondjak mindig hogy ez nem fog igy maradni.Mert ok is igy volt minden oky volt amig osze nem hazasodtak azta mar az anyos mindig beleszolt mindenbe nem tetszet neki semmi stb.Akkor azt jelenti hogy ez nalam is igy lesz?2013. aug. 28. 15:54
11/15 bakur12 válasza:
Ha osszekoltoztek egy sajat lakasba akkor ok. Anyosodek is torodnek magukkal, neha meglatogatjatok oket, ok is titeket; sokat nem bosszanthatnak meg ha nem is olyan rozsas a helyzet. Ha anyosodekhoz koltoztok akkor az eleg gaz. Nem egeszseges ha tobb generacio ossze van zarva, meg minden nap egyutt lenni. Faraszto lehet annyi mindenkire figyelni nektek is meg anyosnak is.
12/15 anonim válasza:
Ez nem biztos egyáltalán. Van sok anyós és meny, akik jól kijönnek.
13/15 anonim válasza:
Nálunk is rendben volt minden míg terhes nem lettem. Elkezdett romlani a dolog, folyamatosan telefonált, túlaggódott, okosított.
Mikor megszületett a fiunk pedig minden sokkal rosszabb lett. Nem ecsetelném, a lényeg, hogy egyre ritkábban engedtük át magunkhoz, mert kikészített minket.
Telefonálni szoktak egymással, de mikor meghallottam, hogy a telefonba bőg a gyereknek és azt mondja, hogy a "hülye szüleid leszarják a fejem", azóta nincs traccsparti.
14/15 anonim válasza:
vajon én is ilyen após leszek?
42F
15/15 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy így legyen. Az én anyósom se házasság kötés előtt, se után nem szólt bele az ég egy adta világon semmibe. Inkább anyukám próbált néha, de az első perctől kezdve kértem, hogy ne tegye, és később ő is abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!