Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Törődjek ezzel a dologgal,...

Törődjek ezzel a dologgal, vagy tegyek úgy mint akit egyáltalán nem érdekel?

Figyelt kérdés
Elnyertem egy pályázatot,de ennek az összegét,nem én élveztem volna,hanem a párom szülei,ők forgatták volna bele a gazdaságukba. Átgondoltam,és arra a döntésre jutottam,hogy visszaadom,én ha nem élvezek belőle semmit,nekem nem kell. 5 évig lekötne,nem dolgozhatnék mellette. Mióta visszamondtam ezt a jelentős összeget, a párom és a családja teljesen megváltoztak velem szembe,mikor ott vagyok náluk,úgy érzem nem vagyok ott valami kívánatos személy,eddig sem nagyon szóltak hozzám,,most meg főleg nem. A párom is más lett. Anyósjelölttel egy helyen dolgozunk,és hát elég feszült így a légkör,nem szól hozzám,hát én sem szólok. Úgy gondolom,ne z az összeg legyen az ami miatt elviselnek,vagy kedvelnek./N
2013. aug. 6. 08:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Miért pályáztal akkor egyáltalán? Érthető, hogy rosszul esik nekilát, gy meggondoltad magad, nyilván számítottak a támogatásra....
2013. aug. 6. 08:23
 2/19 A kérdező kommentje:
Azért pályáztam,mert úgy gondoltam nekünk lesz könnyebb az életünk,de nem. A párom családja mindent magáénak akar,semmibe nem avattak be,semmit nem mondtak el nekem,ami igenis rám tartozott volna,minden hivatalos levelet eltettek,és még a párom sem állt ki mellettem.
2013. aug. 6. 08:25
 3/19 anonim ***** válasza:
58%
Hat akkor nem vissza mondani kell, hanem az eredeti célra felhasználni es elmondani, hogy bocsi, en pályáztam es ezért meg ezért.
2013. aug. 6. 08:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Az első kérdésedre válaszoltam is, láttam, aztán kiírtál egy 2.-*at is, most meg ez a 3. :)

Látom, legalább visszamondtad.

Kicsit pontosíts akkor, vagy linkeld be pl. az első kérdést.

1! Azért volt gond ezzel, mert akkor 5 évig nem dolgozhat hivatalosan, munkahelyen, csak a gazdaságban. Ezzel az a gond, hogy a párja is így dolgozik, nyóséknak, akik kb havi 70.000-et adnak neki érte. A kérdező dolgozik, de azt hiszem, decembertől nem lehet már neki, akkor neki is adnak (talán, jó esetben) anyósék valamennyit, miközben a támogatások meg nekik (anyóséknak) mennek, ami oké, mert ők dolgoznak érte, ők biztosítják a feltételeket, de a kérdező férje is csak havi 70.000-et kap tőlük, pedig nekik dolgozik, ami nem oké.

2013. aug. 6. 08:30
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kapcsolatod nagyon a végét járja,azt ugye tudod?

Olvastam a kérdéseidet,jól döntöttél.

Már csak a párodtól kell megszabadulni,és kezdhetsz új életet.

Hidd el,menni fog.

2013. aug. 6. 08:37
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem hasonló témájú kérdésre. Akkor is, most is az a véleményem, hogy:

- beleélték magukat, hogy a pályázati pénzedből ők mit, s hogyan fognak gazdálkodni

- keresztül húztad a számításukat

Ha ők ezt csak így tudják lereagálni, hogy most téged "kiközösítenek" és ebben ahogy olvasom, a párod is partner, akkor sajnos a kapcsolatotok napjai meg vannak számlálva.

Részedről meggondolatlanság volt belevágni, de szerencsére időben visszaléptél, részükről érthető a neheztelés, mert a mézes madzagot elhúztad az orruk előtt. Gondolom, most mindenki részéről megrendült a bizalom a másikkal szemben.

Jól látod, ne ez az összeg legyen, ami miatt kedvelnek.

De, ha már egy család vagytok, családi vállalkozással, anyóssal, apóssal, férjjel, feleséggel, akkor ha hoztatok egy közös döntést, azt egyénileg felrúgni... Hát nehéz. Értem az érved, és megértem a másik felet is.

Ha viszont mégsem vagytok egy család, akkor meg balgaság volt a párodék részéről a pályázati pénzzel való tervezgetés.

Ha visszaléptél, mégsem voltatok "egy család". Én legalábbis így gondolom. Lehet, hogy rosszul látom, de ebben az esetben azt mondom, jól döntöttél.

2013. aug. 6. 08:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ha visszaléptél, mégsem voltatok "egy család". Én legalábbis így gondolom. Lehet, hogy rosszul látom, de ebben az esetben azt mondom, jól döntöttél."

jól mondod, szerintem is.

2013. aug. 6. 09:00
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
jól döntöttél, viszont ha párod nem támogat ebben akkor nem terveznék vele hosszú távon...
2013. aug. 6. 09:08
 9/19 anonim ***** válasza:
62%

Valaki belinkelné a másik két kérdést is?

Egyébként úgy tűnik, ez a család csak kihasznál téged...sajnos.

Dobbants minél hamarabb!!!

2013. aug. 6. 09:10
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
a másik 2 kérdésednél is elmondtuk, hogy valószínűleg a pénz miatt viseltek el. A másik, hogy te megpályázod a pénzt, lehet, hogy időközben szakítasz a pároddal, és akkor mi lett volna veled? jobb így, ha nem tetszik neki, az ő problémájuk. ÉN nem foglalkoznék vele és kész.
2013. aug. 6. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!