Törődjek ezzel a dologgal, vagy tegyek úgy mint akit egyáltalán nem érdekel?
Az első kérdésedre válaszoltam is, láttam, aztán kiírtál egy 2.-*at is, most meg ez a 3. :)
Látom, legalább visszamondtad.
Kicsit pontosíts akkor, vagy linkeld be pl. az első kérdést.
1! Azért volt gond ezzel, mert akkor 5 évig nem dolgozhat hivatalosan, munkahelyen, csak a gazdaságban. Ezzel az a gond, hogy a párja is így dolgozik, nyóséknak, akik kb havi 70.000-et adnak neki érte. A kérdező dolgozik, de azt hiszem, decembertől nem lehet már neki, akkor neki is adnak (talán, jó esetben) anyósék valamennyit, miközben a támogatások meg nekik (anyóséknak) mennek, ami oké, mert ők dolgoznak érte, ők biztosítják a feltételeket, de a kérdező férje is csak havi 70.000-et kap tőlük, pedig nekik dolgozik, ami nem oké.
Ez a kapcsolatod nagyon a végét járja,azt ugye tudod?
Olvastam a kérdéseidet,jól döntöttél.
Már csak a párodtól kell megszabadulni,és kezdhetsz új életet.
Hidd el,menni fog.
Emlékszem hasonló témájú kérdésre. Akkor is, most is az a véleményem, hogy:
- beleélték magukat, hogy a pályázati pénzedből ők mit, s hogyan fognak gazdálkodni
- keresztül húztad a számításukat
Ha ők ezt csak így tudják lereagálni, hogy most téged "kiközösítenek" és ebben ahogy olvasom, a párod is partner, akkor sajnos a kapcsolatotok napjai meg vannak számlálva.
Részedről meggondolatlanság volt belevágni, de szerencsére időben visszaléptél, részükről érthető a neheztelés, mert a mézes madzagot elhúztad az orruk előtt. Gondolom, most mindenki részéről megrendült a bizalom a másikkal szemben.
Jól látod, ne ez az összeg legyen, ami miatt kedvelnek.
De, ha már egy család vagytok, családi vállalkozással, anyóssal, apóssal, férjjel, feleséggel, akkor ha hoztatok egy közös döntést, azt egyénileg felrúgni... Hát nehéz. Értem az érved, és megértem a másik felet is.
Ha viszont mégsem vagytok egy család, akkor meg balgaság volt a párodék részéről a pályázati pénzzel való tervezgetés.
Ha visszaléptél, mégsem voltatok "egy család". Én legalábbis így gondolom. Lehet, hogy rosszul látom, de ebben az esetben azt mondom, jól döntöttél.
"Ha visszaléptél, mégsem voltatok "egy család". Én legalábbis így gondolom. Lehet, hogy rosszul látom, de ebben az esetben azt mondom, jól döntöttél."
jól mondod, szerintem is.
Valaki belinkelné a másik két kérdést is?
Egyébként úgy tűnik, ez a család csak kihasznál téged...sajnos.
Dobbants minél hamarabb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!