Törődjek ezzel a dologgal, vagy tegyek úgy mint akit egyáltalán nem érdekel?
"Hat akkor nem vissza mondani kell, hanem az eredeti célra felhasználni es elmondani, hogy bocsi, en pályáztam es ezért meg ezért."
Te biztosan nem láttad az előző kérdéseit, sajnos nem ilyen egyszerű. Az anyósáék gazdálkodnak és ehhez pályáztak, de a kérdezőn keresztül, mert ő megfelelt a feltételeknek. Természetesen a pályázat elnyerésének is vannak feltételei pl. 5 évig csak a gazdaságban dolgozhat stb. Szóval nem csinálhatja azt, hogy megtartja a pénzt csak nem adja oda, mert nem tud mit kezdeni vele. Neki nincsen gazdasága, nem az ő gazdasága fejlesztésére lett igényelve a dolog, hanem anyósékéra.
Kedves kérdező a 6-os leírta a lényeget.
Szerintem a kedves kérdező azért teszi fel ennyiszer a témában ezeket a kérdéseket, mert egyszerűen nem tudja elhinni, hogy ennyire átcse*ték (nem tudom finomabban fogalmazni...) Az az ember, akit eddig párjaként szeretett, így bánik vele. Nem tudja elfogadni, hogy a legjobb megoldás, ha véget vet a kapcsolatnak. Igaz? :-(
Amúgy mióta vagytok együtt?
Tegyük fel, hogy veled történik meg hasonló helyzet pl. megigérnek neked valami amibe beleéled magad, majd visszamondják, hogy bocs mégsem rendben érted?
Csalódást okoztál másoknak egy felelőtlen döntéseddel.
Meg lehet sértődni, de ha érzelem mentesen nézed akkor tettél egy cselekedet aminek elég "súlyos" következménye lett.
Ha én nem élvezek belőle akkor nekem nem kell.
-nem haragszol meg ugye, ha azt írom, hogy ez egy "önző" ember gondolkodása, persze indokok nélkül, hogy tényleg előnytelen feltételek stb.
Maga az ok- nekem legyen jó a másik nem számít-
csodálkoznak az emberek, ha fejükre esik a szekrény?
Elindítanak egy folyamatot és ha nem olyan irányban halad, hanem visszahat- akkor csodálkoznak. A folyamat elindítoja TE vagy- tehát tettél egy olyan cselekedetet amelynek az előjele - negativ - volt, mivel igy indítottad, ha én nem élvezek belőle.
Ha negatív előjeles cselekedet elindul szerinted, hogyan fogod magad érezni? NEGATIVAN
Tehát ki a felelős a kialakult helyzetér? ÖNMAGAD nem?
Könnyű persze újjal mutogatni a másik felé nemde?
Ha egy családban az irigység, az ármánykodás, a félelem a kapzsiság stb NEGATIV tulajdonságok a jellemzők uralkodnak, ott ne számoljon SENKI sem
HARMÓNIÁRA - SZERETETRE :-)
Utolsó, te elolvastad a belinkelt előző kérdését? Ő jóhiszeműen adta a nevét a pályázathoz, csak elfeljtették tájékoztatni bármiről, nem adták neki oda a leveleket az egésszel kapcsolatban, egyáltalán leszarták a fejét, csak addig volt ő lényeg, míg a nevét oda lehet kanyarítani, mert nélküle nem adtak volna lét.
Ráadásul a hátamögött mindennek elmondják, a családját szintén stb.
Hát én is visszamondtam volna, és nem hinném, hogy nekem kéne rosszul érezni magam.
Ez kb. olyan, mintha te vennél egy házat a családnak, aztán mikor készen van az orrod előtt becsukják a kaput, hogy köszi te barom.
Te jó ég, 16-os, elolvastad egyáltalán ezt az egészet? A másik kérdést is beleértve?
A kedves és harmonikus család a kedves kérdezőt a pályázat részleteibe beavatása nélkül, 5 évre (!) munkahelytől való eltiltásával (5 évig nem dolgozhat, csakis a mezőgazdasággal foglalkozhat a kedves anyóssal és apóssal..) a kérdező NEVÉBEN akarták felvenni a támogatást!! Szerinted mi akkor a teljes kihasználás, ha nem ez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!