Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Felvettek egyetemre, abba a...

Felvettek egyetemre, abba a városba, ahol a barátom szülei laknak. Felajánlották, hogy lakjam náluk. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Barátommal 1,5 éve vagyunk együtt, és nagyon jó a kapcsolatunk. A szüleivel is jóban vagyok, de nem tudom, hogy elfogadjam-e az ajánlatukat. 19/L
2013. aug. 26. 14:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én se laknék a barátom szüleinél, inkább mennék koliba/ albérletbe. Attól, hogy jársz hozzájuk látogatóba, még nem olyan, mintha velük is élnél. Anya pl. a barátom szemébe játssza a kedves, aranyost, de a háta mögött mindennek lehordja. Én vigyáznék tehát, mert sajnos saját esetemet látom.
2013. aug. 26. 15:01
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Volt pár dolog, ami nekem még nem jutott eszembe, de leírtátok, mint problémaforrást. Nagyon hasznos volt minden válasz, és teljesen meggyőztetek.

10.-nek: A barátomnak itt biztos munkahelye van, ő nem jönne.

9.-nek: egyáltalán nem vagyok bulizós fajta, nem szeretek éjszakázni. Évente max 2-3x megyek el buliba, de éjfélre, 1-re akkor is hazaérek. Ebből biztosan nem lenne gond.

2013. aug. 26. 15:06
 13/20 anonim ***** válasza:
oke ertekek! :) fosuliig en se voltam bulizos. sose tudhatod! egy nagyon jo tarsasag jon ossze akkor sok minden valtozik az egyetemi evek alatt. a buli itt nem rossz ertelembe vett buli, hanem szorakozas egy remek tarsasaggal! soha nem mond h. soha!
2013. aug. 26. 15:19
 14/20 anonim ***** válasza:
48%

Barátnőm pont ennyi idő után, pont így költözött oda.

5 évet eltek így, most kényszer távkapcsolatban vannak, mert másutt kapott munkát...

Vissza már nem akar költözni, mert akkor soaem mennek külön, és 8 év után már szeretnének.

Nem volt gond, veszekedés, a jó viszony is megmaradt.

Barátnőm egyedül azt hiányolta, hogy sosem ő a háziasszony, ritkán tevékenykedett a konyhában...mindig örül ha van rá lehetősége.

Ez egy pozitív példa, én óva intettem tőle, amikor 19 évesek voltunk(aggódtam érte), nem mindenki ilyen szerencsés mint ők.

Szeribtem próbald meg, ha nem jön be, akkor kérj kolit...

2013. aug. 26. 15:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Anyóshoz költözni már egy kipróbált, együttéléses kapcsolatnál is nagy lutri, sima járás után iszonyat rizikós. Meg aztán most lenne lehetőséged megtapasztalni az önállóságot, megtudni, milyen, amikor neked kell intézkedni a lakás ügyeiről (takarítás, bevásárlás stb.), ezt bánnád később, ha kimaradna az életedből.
2013. aug. 26. 17:01
 16/20 anonim ***** válasza:
NE. Tapasztalatból mondom, NE. Nekem is jó kapcsolatom volt az anyósommal, amíg egy fedél alá nem kerültünk. Hidd el, nagyon nehéz így az együtt lakás, bármennyire is könnyűnek tűnik az elején.
2013. aug. 26. 17:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem, nem, nem! :D
2013. aug. 26. 22:37
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem költöznék oda. Nem laknék szívességből velük, feszülten érezném magamat, nehogy valami rosszat tegyek, amivel megbántom őket, avagy fölösleges vitát gerjesszek. Mindig az járna a fejemben, hogy vissza kell fognom magam, mert a kapcsolatunk múlik a jó viszonyon. Ebből nem kérnék, pláne úgy, hogy a párom sincs, aki tanúja lehet annak, hogy mi történik. Sosem tudhatod milyen anyós és mennyire akar fúrni téged a fiánál.

Jófej tőle, hogy felajánlotta, de nem élnék a lehetőséggel. Néha meglátogatnám őket, vinnék egy nagy tálca sütit, vagy bármit ha már egy városban élünk, de ennyi.

2013. aug. 27. 09:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem fogadnám el. A barátommal kettesben összeköltöznék, de az anyjáékhoz nem.

Laktam anyósékkal egy udvarban, nem is egy házban, minden teljesen külön volt, de teljesen kikészültem tőlük, pedig addig tök normálisak voltak.

2013. aug. 27. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Ja meg hogy a barátod ott sem lenne?

Na akkor az anyja tuti azt lesné, hogy nem-e jársz görbe utakon. Évente kétszer is mit bulizol te, mit maradsz te ki nélküle? vajon mit csináltál? Négyig volt órád, vajon hova mentél hatig? stb

2013. aug. 27. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!