Ősztől színészeti egyetemre fogok járni, de mindenki ellene van, mert azt gondolják, hogy a jövőben nem fog sokat érni. Hogyan magyarázhatom meg, hogy ezt szeretném csinálni?
Minden évben többszáz fiatal kerül ki a színművészetiről, és ugyanennyi egyéb színi tanodákból.
Ugyanakkor évente talán 4-5 az, aki ebből valóban befut.
A legtöbb színésznek több állása van, hogy meg tudjon élni.
Ha ezt akarod csinálni, tedd azt, de mellette legyen egy normális polgári foglalkozásod is.
Ha már felvettek, akkor mit kell megmagyarázni?
A te választásod, ezt szeretnéd csinálni és kész.
Nagyon nehéz a színészi élet. Annak való, akinek ez életforma.
De ha ez akarsz lenni, csináld ezt. Inkább, hogy még egy alkoholista gyárimunkás legyen. (Jó tudom van alkesz színész is.)
Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, mert így legalább nekem nem kell írnom egyet.
Hogy lehetne belőlem szinkronszínész, természetesen rendes munka mellett??
Szóval ezzel akarsz foglalkozni... Értem.
No és miből akarsz megélni?
Nekem is van egy volt osztálytársnőm, gyerekekkora óta ez volt a nagy álma. El is végezte, de már 2 éve semmit se ér vele. A legnagyobb realizálása eddig egy szerep volt a családi titkokban. Pedig ő még színész családból is származik, de így sem sikerült bekerüljön sehova.
Az is fontos szerintem, hogy milyen a külsőd. Egy szép lánynak(fiúnak) sokkal több esélye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!