Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehet a gonosznál is...

Hogyan lehet a gonosznál is gonoszabb anyóst kiiktatni?

Figyelt kérdés
Lerágott csont az anyós téma, de ez elképesztő, mennyi családban nincs nyugalom miattuk, főként a férjek oldaláról.4 év próbálkozás után végleg úgy döntöttem, hogy soha többé nem kívánom látni a férjem anyját! A férjem is egyet ért ezzel. Összeférhetetlen szociopata, aki ha nem irányíthat vkit, ott rúg bele, ahol éri! Ezt mindet persze a 14 hónapos kislányunk jelenlétében. Elég volt! Viszont a férjem heti 1x vinni fogja az anyjához a gyereket. Félek, hogy anyós olyan dolgokat fog mondani folyamatosan rólam a gyereknek, ami valótlan, csak, hogy megpróbálja ellenem hangolni a kislányomat. A másik gondom: állandóan cukros, zsíros, fűszeres és mű ételeket akar ráerőltetni a gyerekre, pedig mi nagyon odafigyelünk a táplálkozásra, s, hogy ilyen dolgokat ne egyen a gyermekünk! Eddig ott voltam, s rászóltam, hogy NE ADJON ilyesmit a gyereknek. Most, hogy nem leszek a kicsi mellett, hogy akadályozzam ezt meg? A férjemben kellene bíznom, de az anyja szája akkora, hogy simán leordítja a férjemet, hogy ő majd jobban tudja, hisz felnevelt már 2 gyereket. Tartok tőle, hogy a férjem nem mer majd a sarkára állni anyuci előtt. Köszönöm előre is a hozzászólásokat!

2013. aug. 21. 14:31
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

14:25

Tökéletesen egyet értek! A férjemnek be kell bizonyìtania, hogy helyt tud állni ebben a fura helyzetben!!!

Köszönöm a hozzászólásodat! :)

2013. aug. 22. 19:53
 32/33 A kérdező kommentje:

18:18

Ezt mindenképp bevetem, hogy előtte megetetem!!!

Pakolni felesleges, ki nem dobná a férjem előtt, de oda nem adná, az tuti! Extrém gonosz, ne felejtsük!

2013. aug. 22. 19:55
 33/33 A kérdező kommentje:
Szeretném minden hozzászólónak megköszönni az intelligens és jószándékú kommenteket, azt hiszem jót tett a lelkemnek ez a fajta eszmecsere! :)
2013. aug. 22. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!