Észrevettétek, hogy VV Anikó egyre gonoszabb?
Figyelt kérdés
Arcra is, szeme is és a lelke is2011. ápr. 20. 19:39
1/24 anonim válasza:
Igen. Gigin keresztül próbálja manipulálni a Jerzyt. Remélem nem fog összejönni :S
2/24 anonim válasza:
:D nem ,mert nem nézek való világot.
amúgy meg mi az hogy egyre gonoszabb? lehet ő lesz hókuszpók?
3/24 anonim válasza:
Igen észrevettem. Remélem legközelebb ő lesz aki követi Bécit.
4/24 anonim válasza:
Anikó a legaranyosabb a villában!! nem gonosz egyáltalán, nagyon jólelkű lány!!
5/24 anonim válasza:
Én is így látom. Érdekes, mert anyukám nem nézi a vv-t, de pont látta vasárnap azt a jelenetet mikor Jerzy visszament. Erre meg is jegyezte, hogy az a fekete haju csaj milyen alattomos.
Nem tudom mi van most Anikóval, de nagyon rossz irányba halad szerintem.
6/24 anonim válasza:
Szerintem ilyen alapban, csak eddig visszatudta magát fogni, mostmár nehezen megy, szakad a cérna, ezért látja mindenki egyre rosszabbnak (gonoszabbnak)
7/24 anonim válasza:
8/24 anonim válasza:
Itt van még egy miatta...
9/24 anonim válasza:
Anikó mindig is gonosz és alattomos volt, és egyre jobban nem takargatja, mindenkiről képes úgy beszélni mint a legutolsó mocsokról utána meg imádja... most Béci rajongóinak szimpátiájára hajt és amilyen hülyék azok még be is veszik neki... azért mocskolja Jerzyt Évát és Alekoszt azért puncsol most Giginek, hogy a Rácz fanok rá szavazzanak... persze a hülye Rácz fanok még meg is teszik, mert már nem emlékeznek Anikó hogy mocskolta Bécit is pár hete, meg Gigit. És h ő is ott volt mikor Éva köpködött és csak röhögött Gigin. no comment.
10/24 anonim válasza:
Ott a pont!
Semmivel sem jobb Évánál,max.szebb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!