Én csak azt látom, hogy ezt a játékot a nyomorék Alkesz fogja megnyerni, mert egyedül őt látjátok mindenben tökéletesnek. Na meg újabban a szerencsétlen gügye, de annál ravaszabb Jerzykét.
2011. ápr. 21. 14:30
12/24 anonim válasza:
Ahh dehogy látom én Alekoszt tökéletesnek!!!
Nekem 8,hogy ki nyeri meg...
2011. ápr. 21. 16:31
13/24 anonim válasza:
Nekem meg nem, mert rettenetesen bosszant,hogy egy olyan ember ölébe hulljon egy ilyen vagyon, aki a munkát legfeljebb csak hírből ismeri. Ráadásul minden téren nagy nulla.
2011. ápr. 21. 17:04
14/24 anonim válasza:
Anikót Alekosz gonosznak jellemezte, különösképpen, mikor fekete ruha van rajta, szokás szerint a kamerának és mikrofonnak jól hallhatóan előadva. Teljesen biztos voltam benne, hogy ezek után az összes bugyuta hódolója ezt fogja kiabálni másnaptól fogva. Azért Alekosznak ez a taktikája valahogy mindig bejön, ezt el kell ismerni. Nem túl sok ésszel van megáldva, de ezt a játékot nagyon ravasz módon irányítja. Nem hiába terheli le nap mint nap az agyát a másnap előadott roppant fontos és tudálékos mondatainak megfogalmazásával. Hihetetlen módon képes befolyásolni az arra hajlamos emberkéket.
2011. ápr. 21. 17:37
15/24 anonim válasza:
Anikó, az Alkesz félretoló mozdulatára tényleg eltúlzottan reagált, de mentségére legyen mondva, hogy ő nem a lökés erejére volt kiakadva, hanem a öntelt majom stílusára, amit persze egy ilyenre nem érzékeny ember
észre sem vesz, főként ha a félre tessékelő illető egyébként mindig kedves és tisztelettudó, esetleg egy bocs, vagy szabad? szócskával megtoldja ezt a tényleg pökhendinek tűnő mozdulatot. Alekosz viszont saját bevallása szerint is tárgyként szereti kezelni a nőket, és ez ebből a mozdulatából is megnyilvánult. Viszont az már ezekből a régi felvételekből is kiderült, hogy Anikó már kezdettől fogva nem bírta Alkeszt - éppen úgy, mint a többi lány sem - és azóta is ehhez tartja magát, tehát ebből a szempontból már nem is napraforgó.
2011. ápr. 21. 18:21
16/24 anonim válasza:
észre vettem a kis alattomos k*rva , de azért jól megraknám :D
2011. ápr. 21. 19:27
17/24 anonim válasza:
Íme, a fentiekben is megmutatkozik, milyen típusú, kultúrájú emberek kritizálják negatív módon.
2011. ápr. 21. 20:19
18/24 anonim válasza:
Én pl nem láttam azt a részt, mikor Alekosz ilyet mondott, de elfogadom, lehetséges. Viszont nem kell semmilyen rajongónak lenni, hogy az ember lássa Anikó torz fejét az utóbbi időben. Süt róla a rosszindulat. Na, hát ez van, elfáradt a szentem. Pl Jerzy és Gigi kapcsolatába is beleugat, pedig Gigivel sem volt jóban, ráadásul Gigi is rászólt, hogy pont ő pofázik? Rémesen negatív figura, remélem a második helyen végez, mert annál nagyobb pofára esés nincs. :D
2011. ápr. 23. 12:09
19/24 anonim válasza:
Fekete özvegy becenév találó. :-D De még ígyis ezerszer jobb Évánál! :-D
2011. ápr. 23. 13:53
20/24 anonim válasza:
Na azt pl én használtam először rá pont itt a gyakorin, utána mondta este a Stohl az összefoglalóban. Azóta 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy olvassák a GYK-t az rtl-esek és tuti kérdéseket is tesznek fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!