Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehet a gonosznál is...

Hogyan lehet a gonosznál is gonoszabb anyóst kiiktatni?

Figyelt kérdés
Lerágott csont az anyós téma, de ez elképesztő, mennyi családban nincs nyugalom miattuk, főként a férjek oldaláról.4 év próbálkozás után végleg úgy döntöttem, hogy soha többé nem kívánom látni a férjem anyját! A férjem is egyet ért ezzel. Összeférhetetlen szociopata, aki ha nem irányíthat vkit, ott rúg bele, ahol éri! Ezt mindet persze a 14 hónapos kislányunk jelenlétében. Elég volt! Viszont a férjem heti 1x vinni fogja az anyjához a gyereket. Félek, hogy anyós olyan dolgokat fog mondani folyamatosan rólam a gyereknek, ami valótlan, csak, hogy megpróbálja ellenem hangolni a kislányomat. A másik gondom: állandóan cukros, zsíros, fűszeres és mű ételeket akar ráerőltetni a gyerekre, pedig mi nagyon odafigyelünk a táplálkozásra, s, hogy ilyen dolgokat ne egyen a gyermekünk! Eddig ott voltam, s rászóltam, hogy NE ADJON ilyesmit a gyereknek. Most, hogy nem leszek a kicsi mellett, hogy akadályozzam ezt meg? A férjemben kellene bíznom, de az anyja szája akkora, hogy simán leordítja a férjemet, hogy ő majd jobban tudja, hisz felnevelt már 2 gyereket. Tartok tőle, hogy a férjem nem mer majd a sarkára állni anyuci előtt. Köszönöm előre is a hozzászólásokat!

2013. aug. 21. 14:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

En irtam a soretest!

Azert minden joindulattal mondom! Esszel uzd ezt a jatekot... Van nagyszuloi lathatas! Anyum fonokasszony kitaposta a gyamhatosagbol mert a menye nem engedte latni az unokat! Nem adott neki 2 milliot! Ennyi volt a hiba...

Havi 1 haromnapos hetveget lehet az unokaval es heti 2-3 delutan az ove a gyamhatosagi hatarozat szerint!

Mig kicsi volt csak hetvegi lathatasra koteleztek a menyet...

Inkabb menj es vidd, mint igy szerezzen hatalmat torveny altal! Igy 5 perc utan osszeugattok es mentek...

2013. aug. 21. 22:36
 22/33 A kérdező kommentje:

17-es

Hogy hazudna-e? Hmmm... Az anyja miatt lehet, hogy igen!

A férjem sem bírja már az örökös cirkuszt mindannyiszor, amikor én meg az anyja egy fedél alatt vagyunk! Ez minden esetben borítékolható, hogy puskaporos lesz a levegő! A kislányunk előtt pedig nem akarjuk a jeleneteket, a hangoskodást, a gyűlölködést. Tehát már nem próbálkozunk többet! Én legalábbis befejeztem!

A férjem nem akar választás elé kerülni, pedig az anyja megmondta, hogy az a célja, hogy elváljunk! Az anyját is szereti...

2013. aug. 21. 23:34
 23/33 A kérdező kommentje:

Sörétes:

:))))

Érzem én, hogy jòindulattal mondod! :)

Nem eltiltani akarom a gyereket a nagyanyjától (bár szívem szerint azt tenném!!!), csak biztosan tudni, hogy nem eteti undorító ételekkel és, hogy nem igyekszik minden módszerrel engem befeketíteni hazugságokkal a gyerekem előtt!!!

Menjek elébe a dolgoknak? Neveljem a gyereket ellene? Vagy megoldja anyós saját maga?

2013. aug. 21. 23:42
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek érzi, ki az, aki igazán szereti, nem kell ellene nevelni senkinek, neki is fel fog tűnni. Nem hülye az, csak még gyerek:)

Én inkább viselném el anyukát 2 órára, amíg unokázik, mint egész nap idegeskedjek, mi történt a gyerekemmel. A gyerek az első, az összes többi már csak másodlagos, az ő érdekét tartsd szem előtt.

2013. aug. 22. 07:51
 25/33 A kérdező kommentje:

07:51

Igen, ezt én is így gondolom, hogy a gyerek nem hülye attól, hogy kicsi még! Viszont sok időnek kell majd eltelnie, hogy rájöjjön ő maga is, hogy anyósom valójában milyen gonosz ember! Mert jelenleg csak annyit lát a kicsi belőle, hogy mamától mindig ezer dolgot kap, ruhát, játékot... Mama játszik vele, mama mindenben a kedvére tesz! Piciként nem lát mögé a dolgoknak!

Elviselni meg 4 éve próbáltam, mindenféle módszerrel, de mindegy mit csinálsz, mit mondasz, akkor is belédmar és ezt nem lehet már idegileg bírni! Direkt csinálja! Megmondta, az a célja, hogy elváljunk!

Itt most már a tények fényében kell okosnak lenni: NEM AKAROM LÁTNI SOHA AZ ÉLETBEN!

2013. aug. 22. 08:04
 26/33 A kérdező kommentje:
A gyerek érdeke miatt is döntöttem úgy, hogy befejeztem vele! Jó az a kicsinek, ha folyton azt hallja, ahogy anyós nekem magyaráz? Én meg mikor már elpattan a húr, úgy kiosztom, hogy nem áll meg a lábán? Ezt hallgassa a kislányom? Mert ez 10-ből 11x így van! :(
2013. aug. 22. 08:07
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Amiatt egy cseppet se aggódj, hogy rólad rosszat fog mondani az anyósod. Egy az, hogy a férjed nem fogja engedni. Kettő: mivel a gyerek látja a különbséget, s tudja, hogy nem igaz, amit a nagymama kárál, nem fogja elfogadni. Amikor nagyobb lesz, a szemébe is fogja mondani, hogy nem igaz, amit mond. Az a lényeg, hogy Te neveled a saját gyermekedet, a nagymamánál csak alkalmilag van. Ha téged szid, akkor saját magától idegeníti el. Ez szinte törvényszerű!
2013. aug. 22. 12:07
 28/33 A kérdező kommentje:

12:07

Ez jól esett! :) Köszönöm!

Ebben bízom én is, hogy a kislányom átlát majd a sok ajándékhalmon és ha az anyját bántják, legyen az bárki, azt kiiktatja az életéből magától is!!!

Viszont a kaja kérdésen még mindig nem vagyok igazán túl... :(

2013. aug. 22. 13:44
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet házat építeni sárból és lehet betonból is, nem kérdés, melyik bír ki több mindent, ez igaz a gyermek táplálására is. Ebben a helyzetben a férjednek kell a sarkára állnia és neki is a gyermek érdekeit szem előtt tartani. 14 hónapos gyereknek eleve nem adunk epret, szőlőt és még nagyon sok mindent, nincs rá szüksége és kitehetjük egy esetleges allergiás reakciónak is. A férjednek is ezt kell látnia, ő is ugyanannyira felelős a gyermek testi és lelki fejlődéséért, mint te.
2013. aug. 22. 14:25
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire segithet ez a megoldás, de mondjuk a kajaproblémát megtudnád oldani úgy, hogy előtte megeteted a kicsit...tehát ne küldd oda éhesen. A gyerekek tudják, mi nekik a jó és nem fog enni az egeszsegtelen kajából, max csipeget belőle mert tele lesz. Másik megoldás, hogy pakolsz neki enni, bár sanszos hogy anyós kidobná...
2013. aug. 22. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!