Hogyan lehet a gonosznál is gonoszabb anyóst kiiktatni?
Szia!
En irtam a soretest!
Azert minden joindulattal mondom! Esszel uzd ezt a jatekot... Van nagyszuloi lathatas! Anyum fonokasszony kitaposta a gyamhatosagbol mert a menye nem engedte latni az unokat! Nem adott neki 2 milliot! Ennyi volt a hiba...
Havi 1 haromnapos hetveget lehet az unokaval es heti 2-3 delutan az ove a gyamhatosagi hatarozat szerint!
Mig kicsi volt csak hetvegi lathatasra koteleztek a menyet...
Inkabb menj es vidd, mint igy szerezzen hatalmat torveny altal! Igy 5 perc utan osszeugattok es mentek...
17-es
Hogy hazudna-e? Hmmm... Az anyja miatt lehet, hogy igen!
A férjem sem bírja már az örökös cirkuszt mindannyiszor, amikor én meg az anyja egy fedél alatt vagyunk! Ez minden esetben borítékolható, hogy puskaporos lesz a levegő! A kislányunk előtt pedig nem akarjuk a jeleneteket, a hangoskodást, a gyűlölködést. Tehát már nem próbálkozunk többet! Én legalábbis befejeztem!
A férjem nem akar választás elé kerülni, pedig az anyja megmondta, hogy az a célja, hogy elváljunk! Az anyját is szereti...
Sörétes:
:))))
Érzem én, hogy jòindulattal mondod! :)
Nem eltiltani akarom a gyereket a nagyanyjától (bár szívem szerint azt tenném!!!), csak biztosan tudni, hogy nem eteti undorító ételekkel és, hogy nem igyekszik minden módszerrel engem befeketíteni hazugságokkal a gyerekem előtt!!!
Menjek elébe a dolgoknak? Neveljem a gyereket ellene? Vagy megoldja anyós saját maga?
A gyerek érzi, ki az, aki igazán szereti, nem kell ellene nevelni senkinek, neki is fel fog tűnni. Nem hülye az, csak még gyerek:)
Én inkább viselném el anyukát 2 órára, amíg unokázik, mint egész nap idegeskedjek, mi történt a gyerekemmel. A gyerek az első, az összes többi már csak másodlagos, az ő érdekét tartsd szem előtt.
07:51
Igen, ezt én is így gondolom, hogy a gyerek nem hülye attól, hogy kicsi még! Viszont sok időnek kell majd eltelnie, hogy rájöjjön ő maga is, hogy anyósom valójában milyen gonosz ember! Mert jelenleg csak annyit lát a kicsi belőle, hogy mamától mindig ezer dolgot kap, ruhát, játékot... Mama játszik vele, mama mindenben a kedvére tesz! Piciként nem lát mögé a dolgoknak!
Elviselni meg 4 éve próbáltam, mindenféle módszerrel, de mindegy mit csinálsz, mit mondasz, akkor is belédmar és ezt nem lehet már idegileg bírni! Direkt csinálja! Megmondta, az a célja, hogy elváljunk!
Itt most már a tények fényében kell okosnak lenni: NEM AKAROM LÁTNI SOHA AZ ÉLETBEN!
12:07
Ez jól esett! :) Köszönöm!
Ebben bízom én is, hogy a kislányom átlát majd a sok ajándékhalmon és ha az anyját bántják, legyen az bárki, azt kiiktatja az életéből magától is!!!
Viszont a kaja kérdésen még mindig nem vagyok igazán túl... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!