Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátnőm apja rajtakapott...

A barátnőm apja rajtakapott minket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hétvégén a barátnőmnél aludtam és éjszaka kopogás nélkül bejött az apja és meglátott minket. Kiabált velem, hogy húzzak ki de gyorsan meg hozzá ne érjek egy ujjal se a lányához. Úgymond eltiltott tőle. 17 éves a barátnőm és 2 éve vagyunk együtt. Mit gondolt? Már rég nem szűz. Ma is átmentem és az apja nem engedett be de a barátnőmet se ki. Mit csináljak? Titokban úgyis fogunk találkozni de jó lenne együtt aludni is meg ilyenek.

22/F

2013. aug. 20. 20:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk ha 15 évesen engedte egy 20 éves sráccal járni, akkor nem tudom, miért 2 év után problémázik? Most már mindegy...
2013. aug. 20. 20:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarja hogy szexeljetek, akkor minek engedte meg, hogy ott aludj? Vagy:tudta egyáltalán, hogy ott alszol, vagy csak a lány becsempészett a szobájába? Mert azért ez nem mindegy.
2013. aug. 20. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Az a legjobb ilyen esetbe, ha a barátnőd leül az apjával és megbeszéli ezt az egészet.. Elég megrázó lehetett neki hogy a kislánya felnőtt, de el kell neki fogadni a helyzetet, gondolom ő se volt jobb ennyi idősen.

Meg most lehet kicsit morbidan hangzik, de ez egy szükséglet, ez épp úgy hozzá tartozik az élethez, mint az h levegőt veszünk. Nyilván most itt az érett korosztályra gondoltam, nem a kis p.i.cs.á.k.r.a....

2013. aug. 20. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Szép az élet :)

2013. aug. 22. 12:58
 15/15 anonim ***** válasza:
93%
Egy 22 éves felnőtt férfi odaáll a papa elé, és kéri, hogy higgadtan beszéljenek meg mindent. Ha nem férfi, akkor nyüszög-nyavalyog, és eloldalog.
2013. aug. 22. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!