Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy érjem el a férjemnél,...

Hogy érjem el a férjemnél, hogy családnak tekintsen minket?

Figyelt kérdés
Azt nehezen, de lenyeltem, hogy szerinte nem voltunk család házaspárként. Megszületett a fiunk, de a családot ő még mindig a szüleivel együtt érti. Nem azt mondom, hogy felejtse el őket, én is szeretem a szüleimet, de szeretném magunkat családnak érezni. Apósom uralkodik, még a keresztlányunknak sem hívhattuk magunkhoz a Télapót, mert úgy családi, ha náluk van, hiába én rá is értem volna készülni. Nem beszélve Karácsonyról, egyéb ünnepekről. Próbáltam már keményíteni, de a férjem úgy látszik jobban tart az apja véleményétől, mint az én csalódottságomtól.
2013. júl. 16. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyik exem volt ilyen,én nem mertem vele komolyabban gondolkozni,neki mindig az elsők a szülei maradnak.Igazam is volt,feleségét ismerem,szegény szenved is,mert anyós és após uralkodik,az ex meg úgy ugrál ahogy azok fütyülnek...

Jó tanácsom sajnos nincs.

Esetleg elköltözni jó messzire,és akkor rákényszerül,hogy észrevegye,ti hárman vagytok a család.

2013. júl. 16. 10:09
 2/5 anonim válasza:

Ezt sajnos a férjednek kell megoldania. Számodra nem lehet olyan tanács, ami ne szakítaná szét a családod.

Nálunk is hasonló volt, csak nem konkrétan apámról volt szó, hanem mindkét szülőmről. Próbálták befolyásolni az életünket, de nem jött nekik össze. Jobban szeretem annál a nejemet, hogy ők irányítsanak. Bár mi külön élünk, tőlük 13 km-re. De azt tudni kell, az Én családom elég erélyes.

Ha igazán számítasz a férjednek, akkor kiáll melletted és inkább összerúgja a port a szülőkkel, mint hogy elveszítse a nőt, akit választott. (De ez saját vélemény, Én végigcsináltam.)

2013. júl. 16. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
9%
Attól, hogy van gyereke, a szülei is a családja marad. Ha nem fogadod el, veled van a baj. Nincs olyan, hogy mivel már gyerekem van, a szüleim nem a családom.
2013. júl. 16. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Drágám! Most lesz a szülinap (-om, -od, Pistikének, stb.) Ünnepi vacsorára készitek: ......-t. Szeretném csak igy hármasban tölteni. Apádékhoz majd átmész vasárnap. (ÉS PONT!!)
2013. júl. 16. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy fogod a gyereket, hogy ha neki a szülei a családja, akkor neked meg a te szüleid, és úgy családi, ha a TE szüleidnél vagytok. Az övékél voltatok eddig majd most a tieidnél lesztek. Oszt jónapot.
2013. júl. 17. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!