Mit tehetnék, ha félek egy kicsit "apósomtól"?
A páromnak nagyon rendes szülei vannak, az anyukàjával iszonyat jól kijövök, az apukájával már kicsit nehezen boldogulok.
Elèg akaratos ember,keveset beszèl ès csak ritkán mosolyog, nèha pedig vam egy-kèt durvább beszólása a párom felè. Nem feltètlenül bántásból, a stílusa ilyen, tipikus Skorpió ;)
Nem nagyon kezdemènyez beszèlgetèst velem sem, ha èn próbálok, akkor is csak hèbe-hóba válaszolgat.
Ezek miatt kissè feszèlyezve èrzem magam a jelenlètèben, mindig stresszelek, nehogy valamièrt rám dörrenjen vagy beszóljon...
Mielött valaki fèlreèrtenè, nem lakunk együtt, csak sokat vagyok náluk.
Jaj, hagyjuk már ezt a horoszkópozást.
Apám is ilyen, egyszerűen bunkó. De nem kell tőle tartani főleg másoknak, mert csak azokkal bunkó, akik rég ismerik.
Pl. amire nekem ezt mondja, hogy "mi a picsät csinálsz, hát elbäszod az egészet, eriggy innen", arra a férjemnek ezt mondja: "nem biztos, hogy így kellene, mert le fog törni, hadd csináljam csak én" stb.
De ha meg rád is dörren, akkor is mi van?
Először is, keresd meg a mobilodon a normális magyar ékezetet (a legtöbbön már van régen).
A "tipikus Skorpió" baromság. Nincsen tipikus Skorpió, és mellesleg van ezer más befolyásoló tényező.
Aztán: és miért félsz tőle? Nem kell neki pedálozni. Add önmagad és kész. Ha bánt, akkor add vissza a sértést (felnőtt ember vagy te is, senki semmilyen jogon nem bánthat!), ha pedig mogorva, akkor hagyd meg a köreit.
Ha rád dörren vagy rád szól és ezt ok nélkül teszi, akkor tessék helyretenni. Te nem a kisgyereke vagy, hanem a egy FELNŐTT EMBER.
Szerintem te inkább nagyon szeretnél bevágódni az apósnál, de nem tudod, hogyan tedd. Szerintem nem stresszeltsz te, hanem - mint minden buta hisztérika - képtelen vagy elviselni azt, ha valaki zárt és számodra megközelíthetetlen.
Fogadd el: vannak ilyen emberek, még a nem tipikus Skorpiók között is, sőt a nők között is.
Ha nem tudod elfogadni, akkor kerüld el. Ilyen egyszerű! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!