Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék, ha félek egy...

Mit tehetnék, ha félek egy kicsit "apósomtól"?

Figyelt kérdés

A páromnak nagyon rendes szülei vannak, az anyukàjával iszonyat jól kijövök, az apukájával már kicsit nehezen boldogulok.

Elèg akaratos ember,keveset beszèl ès csak ritkán mosolyog, nèha pedig vam egy-kèt durvább beszólása a párom felè. Nem feltètlenül bántásból, a stílusa ilyen, tipikus Skorpió ;)

Nem nagyon kezdemènyez beszèlgetèst velem sem, ha èn próbálok, akkor is csak hèbe-hóba válaszolgat.

Ezek miatt kissè feszèlyezve èrzem magam a jelenlètèben, mindig stresszelek, nehogy valamièrt rám dörrenjen vagy beszóljon...

Mielött valaki fèlreèrtenè, nem lakunk együtt, csak sokat vagyok náluk.

2013. aug. 19. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Az én fegyverem a mosolygás, a természetes, nem negédes kedvesség. Olyan témát keresnék, amiben ő a jártas, ami őt érdekli, arról biztos szívesen beszél. Az ilyen beszélgetéseken keresztül Téged is jobban megismer, és megenyhülhet irántad. Azzal ne törődj, hogy a fiával hogy beszél, ez bizonyára kettejük játéka. Az én apósom is hasonló természetű, de most már a bizalmasa vagyok, olyan dolgokat is megoszt velem, amit a felségével, vagy a fiával nem. Ne gondolj valamiféle hátsó szándékra, csak velem jobban el tud beszélgetni, értjük egymást.
2013. aug. 19. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
Valószínűleg a férfi átlát rajtad, és nem állsz meg semmiben elötte. A skorpió nő/férfi ilyen ha az adott ember lelepleződik előtte. Nem jopofizik, hanem igyekszik kikerülni, mert ha konfrontációra kerül a sor, akkor a másik vele szemben megsemmisül. Erősebb ő annál és tekinti a családját annyiba, hogy inkább úgy csinál mintha nem venne észre, hogy megóvja a szeretteit(fiát és nem téged)
2013. aug. 19. 13:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem èrtem, miben nem állnèk meg elötte, dolgozok ès tanulok egyszerre, mellette önkènteskedem ès mióta együtt vagyok a párommal, azóta ö is átváltott munkanèlkülibõl dolgozó ès tanuló emberré. Mindenki azt mondja, örülnek, hogy vègre normális barátnöje van.
2013. aug. 19. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
3 Egy skorpiót te nem tudsz becsapni a "jókislányos előadásoddal"
2013. aug. 19. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Jaj, hagyjuk már ezt a horoszkópozást.

Apám is ilyen, egyszerűen bunkó. De nem kell tőle tartani főleg másoknak, mert csak azokkal bunkó, akik rég ismerik.

Pl. amire nekem ezt mondja, hogy "mi a picsät csinálsz, hát elbäszod az egészet, eriggy innen", arra a férjemnek ezt mondja: "nem biztos, hogy így kellene, mert le fog törni, hadd csináljam csak én" stb.

De ha meg rád is dörren, akkor is mi van?

2013. aug. 19. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Először is, keresd meg a mobilodon a normális magyar ékezetet (a legtöbbön már van régen).

A "tipikus Skorpió" baromság. Nincsen tipikus Skorpió, és mellesleg van ezer más befolyásoló tényező.

Aztán: és miért félsz tőle? Nem kell neki pedálozni. Add önmagad és kész. Ha bánt, akkor add vissza a sértést (felnőtt ember vagy te is, senki semmilyen jogon nem bánthat!), ha pedig mogorva, akkor hagyd meg a köreit.

Ha rád dörren vagy rád szól és ezt ok nélkül teszi, akkor tessék helyretenni. Te nem a kisgyereke vagy, hanem a egy FELNŐTT EMBER.

Szerintem te inkább nagyon szeretnél bevágódni az apósnál, de nem tudod, hogyan tedd. Szerintem nem stresszeltsz te, hanem - mint minden buta hisztérika - képtelen vagy elviselni azt, ha valaki zárt és számodra megközelíthetetlen.

Fogadd el: vannak ilyen emberek, még a nem tipikus Skorpiók között is, sőt a nők között is.

Ha nem tudod elfogadni, akkor kerüld el. Ilyen egyszerű! :)

2013. aug. 20. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
hát nekem a skorpió férfiakról meg van a véleményem, nem bántásnak szántam, nagyon jófejek meg különböznek mint minden csillagjegyű ember, de hát ami a szivükön az a szájukon tapasztalatból mondom ;)
2013. aug. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!