Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Aki anyósáéknál laknak, azok...

Aki anyósáéknál laknak, azok mindent oda raknak, ahová anyós akarja?

Figyelt kérdés

tehát a konyharuha a nyitott sütőajtóra terítve kell legyen, máshova nem jó...

vagy nem foglalkozol vele és oda teszel mindent ahova te akarod?

2013. aug. 16. 14:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Más konyhájában nem is érezném úgy otthon magam, hogy máshova pakoljak, mint ahova ők szoktak.
2013. aug. 16. 22:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi is laktunk egy ideig anyoseknal,bar ott olyan sok volt a hely,ha nem akartuk volna nem is lattuk volna egymast.Igyekeztem kovetni az ottani rendszert,pl nem rendeztem at a hazat,akkor ebedeltunk es vacsiztunk amikor ok megszoktak,persze ez nem volt kotelezo.Az igenyeinkhez merten kozosen probaltuk ugy alakitani a dolgokat,hogy mindenkinek jo legyen.

A sajat otthonomban en sem rajonganek ahhoz,ha valaki at akarna rendezni a dolgaimat,vagy csak akar a torolkozok es agynemuk helyet felcserelni,ha csak meg nem gyoz rola,hogy az o rendszerezese valoban praktikusabb.

Ha valakihez odakoltozol,szerintem alapveto,hogy maximalisan igyekszel alkalmazkodni.

2013. aug. 20. 23:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha másnál laksz,akkor szerintem az illető valamilyen szinten megköveteli hogy alkalmazkodj hozzá.....

Én nem tudnék az anyósommal élni,mert neki is vannak rigolyái.

Néha el szoktunk utazni hozzájuk,olyankor van hogy 2-3 napot ott töltünk,de ez bőven elég!

2013. aug. 21. 01:49
 14/19 anonim ***** válasza:
39%

Ha anyós rugalmasan áll a konyharuha témának, akkor ez nem probléma, de ezek szerint mégis az, vagyis nem eléggé nyitott ezekre az apró "újításokra". Nem tudsz mit csinálni, az ő háztartása, ha főzöl esznek, ha nem főzöl esznek hideget, nekik ez nem szempont. Az viszont igen, hogy mániákusan ragaszkodnak a megszokott helyzetekhez, így gondolom, nekik is nagy áldozat, hogy ti ott laktok náluk.

Én pl. nehezen viselném el, ha a konyhában ahová eddig csukott szemmel nyúltam és ott volt a konyharuha, holnaptól máshol lenne, mert a menyem elpakolja. És az sem lenne szempont, hogy van főtt kaja vagy sem, mivel nagyszerűen elvagyok melegszenyón és müzlin is.

Mindkettőtöknek kellene alkalmazkodni.

Te vagy a fiatalabb, neked könnyebb, míg a bekövesedett szokásokat nehezebb feladni. És valld be őszintén, ez azért elég sok energiát ki tud venni az emberből, nem érdemes ilyenekkel küzdeni. Tedd oda azt a kur.va konyharuhát, ahol neki jó, és legyen vele boldog. Te meg ne menj bele ilyen pitiáner dolgokba, légy vele nagyvonalúbb, mégiscsak ő ad fedelet nektek, bármennyire is sz@r dolog ezt beismerni. Kényszerhelyzet, de ne emészd magad a konyharuhán. Nem ér annyit. Inkább főzz vagy süss valami olyat, amitől a fülük is kettéáll, mert olyan, de olyan illatok jönnek ki a konyhából, hogy a nyáluk is csöpögjön tőle. Na, ha teletömték magukat, hogy szuszogni is alig bírnak, nem fognak neked sertepertélni a konyhában!

2013. aug. 21. 08:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Az ő háza az ő vára. Forditott esetben te mennyit toleralnál? Ha éppenséggel pedáns és mondjuk rendmániás anyósod van, akkor sajnos csak a beletörődés marad. Ha megcsinálja és nem kiabálja fel, akkor nincs gond. Ha felkiabálja az más. Mikor odaköltöztetek nem fektettétek le előre a szabályokat? A békés együttélés szabályait? Értem ez alatt, hogy mennyi teret hajlandó adni nektek. Mert ha nem, akkor úgy nehéz. Mikor páromékhoz költöztem első nap leültünk és átbeszéltünk mindent, anyós szerencsére nyitott volt de persze nekem kellett alkalmazkodnom. Ha pedig átmenetileg laktok ott, ne nagyon várd, hogy ő alkalmazkodjon.
2013. aug. 21. 09:37
 16/19 anonim válasza:
Figyelj ide haver vagy nőci!(nem adtad meg ,hogy férfi vagy nő vagy.)Mindegy ez lényegtelen.Én azt tudom tanácsolni,hogy menj el egy vicc-szerkesztőségbe,és jelentsd be magadat,hogy baj van az anyósoddal, és hogy találjanak ki valami jó viccet a storydra !!!!!!!!!!!!!!!!:)
2013. aug. 21. 11:15
 17/19 A kérdező kommentje:
nem pakolok át semmit, mindent oda rakok ahova ők szeretnék, de akkoris....a sz@ros bugyijaimat ne pakolgassa jobbra ballra....
2013. aug. 21. 13:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyértelműen alkalmazkodnod kell. Főleg ilyen egyszerű dolgokban. De amúgy is. Ő a befogadó.
2013. aug. 21. 19:21
 19/19 anonim ***** válasza:

17/18

T. Kérdező!

Na, már mégis, mit keresnek ott a te "szos" bugyijaid? Meg hát egyáltalán, mitől azok?

2013. aug. 21. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!