Aki anyósáéknál laknak, azok mindent oda raknak, ahová anyós akarja?
tehát a konyharuha a nyitott sütőajtóra terítve kell legyen, máshova nem jó...
vagy nem foglalkozol vele és oda teszel mindent ahova te akarod?
Húha, én sietve albérletet keresnék.
Egy kedves barátom így fogalmazott, hogy még egy déli fekvésű cső is jobb, mint együtt lakni a szülőkkel.
Én szuper jól kijövök anyósommal, aki nagyon kedves tényleg, de amikor együtt nyaralunk, akkor a negyedik-ötödik napon már sok kezd lenni. Pedig őneki közel s távol nincsenek ilyen ötletei, mindig a kedvünkben akar járni.
szégyellheti is magát az a szülő, aki odavágja a gyerekének, hogy el lehet menni, ha nem tetszik....főleg ha az unokákról is szó van...
átmenetileg mindent el lehet viselni, de ha pl. főzök, mert ők amúgy soha nem főznek...és kijövök a konyhából, mert adok a családomnak vacsorát, ő ne menjen már be utánam azonnal a főzőfülkébe és ne söpörgessen utánam (anyós és após is)azt a két db morzsát amit talál, és ne törölgesse a gázt, mert kifolyt egy kis kaja rá, meg ilyenek, mert megcsinálnám később, nem vagyok egy szutyoknani, kikérem magamnak...
nem várjuk el, hogy adják át a terüket, isten őrizz!
jaj, senkinek nem kívánom, aki még nem élt kiszolgáltatva...ne tudjátok meg milyen rossz...
De figyelj, szóvá teszik, hogy miért főzöl "koszosan" (amúgy máshogy nem is lehet, de ez egy másik kérdés), nem lehet, hogy kedveskednek azzal, hogy összetakarítanak utánad, ha már főzni nem főznek?
Amúgy egy konyhán vagytok? Együtt esztek, TE főzöl rájuk is, vagy csak saját magatokra? Együtt vannak az étkezések?
ha én főzök esznek, ha nem főzök, nem esznek főtt kaját
nem eszünk együtt, mert gyűjtögetők és mindenhol könyvek stb. van felhalmozva
embertelen állapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!