Miért van ez a kivételezés? Miért jobbak ők mint az enyém?
Anyósomról van szó.A páromnak a testvérének a két fia mindent megkap tőle.Már az én lányom semmit.Fiatalon estem teherbe,nem is akarta de mivel én megakartam tartani így előbb utóbb eltudta fogadni.A 3 év alatt soha fel nem jött hozzánk hogy megnézze a kislányt.Mindig mi megyünk hétvégenként.Azért nem szereti mert hogy nem akarta?
Pedig mióta mondogatta hogy jajj de jó volna egy lány unoka is.Na,most a testvérének a felesége megint terhes és kislánya lesz.Előre látom hogy neki is lesz minden.Csak az enyémnek nem fog adni semmit.Egyébként jó kapcsolatom van anyósommal.Régebben volt egy két nagyobb összezördülésünk de kibékültünk és értelmesen állunk egymáshoz.Ti mit tennétek ezzel a helyzettel?Engem nagyon zavar,mert hát mégis csak az unokája.
"nem akarom azt hogy a gyerekem érezze a feszültséget"
A gyermeked mindent érez. Azt is érzi, hogy ő nem olyan a nagymamája szemében, mint az unokatestvérei.
Lehet, hogy még nem tudja megfogalmazni, de kicsit nagyobb lesz, nélküled is meg fogja, mert a gyerekek akkor is féltékenyen figyelik a felnőtteket, hogy hogyan viszonyulnak hozzájuk, ha nem ilyen drasztikus, éles a különbségtétel. Értem én, hogy nehéz helyzetben vagy, mert nem akarod, hogy a kicsid végleg elveszítse a nagymamát, esélyt akarsz neki, meg hát a férjed mamája, a férjedet sem akarod megsérteni. Talán valóban ezt a férjed tudná a legjobban megbeszélni az anyukájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!