Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kicsúfoltam a párom anyját...

Kicsúfoltam a párom anyját ezért a párom nagyon mérges. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem gondoltam, hogy a párom meghallja, hogy az anyukájáról beszélek a tesómnak. Ez miért olyan nagy bűn?
2013. aug. 13. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
59%

56 OS VAGYOK én kérdeztem hány éves a néni.

Gyanús is volt,gondoltam, hogy apjakorabelivel kavar a kérdező,mert a korosztálya szülei, mint pl én, 45 évesen nem hordunk kendőt....

A mi korosztályunknak pedig eszébe se jutott anno, ezen röhögni.Mint írtam az én anyósom is hordja.Régen finoman megkérdeztem, nem meleg e,azt mondta régebben arcüreggyulladása volt,azért hordja.Meg aztán falun szokás is.A kendő,meg az otthonka.

Az én anyum egyidős vele,és soha nem hordta egyiket se.

Mégse jutott volna emiatt csúfolni anyósomat...

Kapott is tőlünk alkalmakra pár kendőt.Érdekes ,ahogy öregedett, már nem olyan gyakran tette fel.

2013. aug. 14. 16:31
 62/73 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eszembe nem jutna hogy egy kendős nénit kiröhögjek. Úristen! Mama is kendőt hord nekem tök természetes.
2013. aug. 14. 21:17
 63/73 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen szerinted vicces, ha egy 86 éves néni nem tud mindent tisztán kimondani, és kendőt hord? Borzalmas vagy. Ami engem még ennél jobban megdöbbent, az, hogy még a néni győzte meg a párodat, hogy maradhass. Na ennyivel különb ember ő, mint te. Az időseket tisztelni kell, ha másért nem a koruk miatt. Gondolj bele, ha megéred te is leszel még annyi idős, mint most ő, és nem biztos, hogy az akkori fiatalok világképe szerint trendi leszel.
2013. aug. 14. 21:58
 64/73 anonim ***** válasza:
100%
én kívánom neki,hogy idős korába csak annyira csúfolja,nevesse ki a leendő menye,mint ő a párja édesanyját.
2013. aug. 14. 22:07
 65/73 anonim ***** válasza:
30%

Az 56,61 es vagyok, nem tudom miért lettem lepontozva.Azért mert leírtam a véleményem,tapasztalatom?

Én se azt írtam,hogy helyes amit tett!

Akik egy mondatban meg csak szidják a kérdezőt,meg mind 100% os válasz...érdekes.

2013. aug. 15. 06:24
 66/73 anonim ***** válasza:
67%
Ugye ez csak kamu???? :'( Nem szép dolog kicsùfolni idős embereket, főleg a "pàrod" anyjàt.....akinèl lakhatsz..De nem bántalak inkàbb van elèg baj a fejecskédben...
2013. aug. 15. 07:21
 67/73 cingi75 válasza:
82%
Ez az idős mama egész jól felnevelt Neked valakit, ha az annyira megfelelt, hogy pároddá választottad (remélhetőleg)egy életre,vagy gyermekeid szülőjévé.Vicces?
2013. aug. 15. 10:26
 68/73 anonim ***** válasza:
47%
#65 ne lepődj meg ezen. már a bibliában is kövezéssel tölti az idejét a csőcselék. semmi sem változott. és azt hiszeik ők jók, mert megérdemli a köveket.
2013. aug. 15. 11:59
 69/73 anonim ***** válasza:
93%
Ne bántsd már apucid anyját, te meg egy vén f***szival kefélsz, gondolom mert a pénze az jó, mi?
2013. aug. 15. 20:45
 70/73 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom, létezik-e olyan ember, aki ne mondott volna rosszat az anyósáról a párja háta mögött egy 3. személynek. Kedves válaszolók, a kérdező esetében csak annyi a különbség, hogy az ő szavait meghallották....
2013. aug. 18. 15:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!