Nem bízik bennem anyu? Meddig leszek még rá mérges?
Nemrég derült ki hogy anya beleolvasott a naplómba.Elmondta a húgom.Aztán összekaptunk anyuval és faggatózni kezdett.még nem tudtam a naplós ügyről.aztán anya a fejemhez vágta hogy "...dehogynem!Olvastam a naplódba"Ezután mondta el a tesóm.Sosem tudtam milyen az ha anya-lánya összeveszik de mostmár tudom.2 napja történt ez de alig hiszem el.Két napja duzzogok és besértődök mindenen és úgy érzem soha nem tudom megbocsátani ezt anyunak.Már felmerült bennem az a kérdés hogy miért csinálta ezt.Azóta semmi kedvem "jópofizni" vele.
Ez csak hirtelen dühbegurulás vagy tényleg soha nem szólok majd anyuhoz?
Majd elmúlik ez az érzés, nyugi.
A naplóba való beleolvasás nem olyan nagy dolog, igaz bunkóság, de nem nagy tragédia.
Ha már megbékéltél vele, próbáld meg megbeszélni vele és kérdezd meg miért is csinálta.
Hány éves vagy?
Mivel irtad hogy nem tudtad eddig hogy milyen az ha valaki össze veszik a szüleivel, igy gondolom alapjáraton jo viszonyban vagytok. Szerintem itt nem arrol volt szo, hogy nem bizik benned, egyszerűen kiváncsi. De nagyon is érhtető hogy kiakadtál azon hogy beleolvasott, hiszen az a te intim szférád, te titkaid, gondolataid, amit okkal nem akarsz másokkal megosztani. Ezekhez a dolgokhoz senkinek semmi köze(max ha valaki öngyilkos hajlamu vagy fogyatékos stb, de ugyebár itt nem erröl van szo)
Én személy szerint ha arra vetemednék hogy valakinek beleolvassak a dolgaiba(igen, emberek vagyunk, a kisértés nagy ur) akkor lenne legalább annyi eszem hogy nem vágom a fejéhez hogy igenis tudok erröl meg erröl. Anyudnak is lehetett volna ennyi esze, hiszen ezzel maga alatt vágta a fát. Ő egyébként hogy viselkedik az összeveszésetek ota? Probál kedveskedni, vagy nem érdekli az egész?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!