Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kicsúfoltam a párom anyját...

Kicsúfoltam a párom anyját ezért a párom nagyon mérges. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem gondoltam, hogy a párom meghallja, hogy az anyukájáról beszélek a tesómnak. Ez miért olyan nagy bűn?
2013. aug. 13. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
88%
ilyen szánalmas nő sincs még egy a világon! Hogy jössz te ehhez? Néztél már tükörbe? Te hibátlan vagy? Ha igen akkor hidd el nem mindig, egyszer te is megöregszel.
2013. aug. 14. 09:55
 52/73 anonim ***** válasza:
89%
Igaza van a párodnak amiért mérges rád és kiakar dobni a házból azért hogy kicsúfoltad az édesanyját. Látod te bukó tiszteletlen voltál az asszonyhoz de mö kiállt melleted és mondta a fiának ne küldjön el. Akkor ez a néni egy jólelkü jószivü asszony örülj annak hogy jó keményen nem olvasot be neked !! Amugy te is leszel majd idös asszony és mindig nem leszel fiatal gondolj csak bele te meg azért kicsúfolod a nénit mert nehezen tud beszélni és megérteni amit mond ? Van neked egyáltalán lelkiismereted ? Lehet visszafogod kapni az életöl a gonoszságaidért járot gondolj csak bele mi lesz akkor ha megöregedsz és majd te is botal jársz is kiröhög a gyereked párja ? vagy ágyba fekvö nyomorék leszel és magad alá szarsz húgyozol gondolj csak bele milyen jól is esne ha a gyereked párja majd téged is kicsúfolna és lenézne ugye ? Szegény nénit meg nem kicsúfolnod kellene hanem szeretet adhatnál neki és segithetnéd az életét föz neki lásd el igen jószivü asszony. Más örülne ha ilyen jutna neki. A néni pépnze meg lakása az jó mi ?? megmarad az albérleti dij fúj de szánalmos pcsa vagy !!
2013. aug. 14. 10:20
 53/73 anonim ***** válasza:
21%
hihetetlen, hogy ti bunkózzátok, butázzátok, bántjátok őt egy ilyen apróságért és közben nem veszitek észre, hogy ti most épp hogyan viselkedtek a kedves kérdezővel...
2013. aug. 14. 10:34
 54/73 anonim ***** válasza:
23%
Okean-nak igaza van! Borzasztó ez a sok gyűlölet és támadás, amit a kérdező kap! Nem azt mondom, hogy dicséretes, amit tett, de olyan válaszokat kap, mintha embert ölt volna...
2013. aug. 14. 12:27
 55/73 anonim ***** válasza:
82%
kedves két utolsó válaszoló: nem tudom, hogy volt-e már dolgotok idős asszonnyal vagy idős családtaggal, de ha volt, akkor igazán megérthetnétek a hozzászólók reakcióját, ha meg nem volt ilyen tapasztalatotok, akkor majd lesz
2013. aug. 14. 12:50
 56/73 anonim ***** válasza:
66%

Az előttem írók sok mindent írtak arról,hogy nem helyes kícsúfolni egy idős asszonyt,mert kendőt hord,és furán beszél...

Az én anyósom is mióta ismerem 27 éve, kendőt hord,most 74 éves.

Áruld már el a párod hány éves,és az anyukája mennyi idős, hogy olyan öreg,nénized...

Mert a fiam hasonló korú hozzád,és a mi korosztályunk nem hord kendőt,pedig kisvárosban lakunk...Csak kíváncsiság.

2013. aug. 14. 14:08
 57/73 A kérdező kommentje:
A párom 44 az anyja 86 éves
2013. aug. 14. 14:15
 58/73 anonim ***** válasza:
27%
Kedves 55-ös! Vannak nekem is idősebb ismerőseim, és bár nem értek egyet azzal, hogy csúfolni kellene őket egy kendő viselése miatt, viszont a hozzászólok többsége nagyon durván ítélkezik, és süt a rosszindulat belőlük...A kérdező hibázott, valószínűleg bánja is az egészet! A válaszokban szépen és kultúrálltan is kifejthetnék a hozzászólók a véleményüket, de az egészet arra használják, hogy alázzanak valakit, és így magukat felsőbbrendűnek érezzék! Pont ez a viselkedés mutatja, hogy nem azok, és nem különbek annál, akit bántanak...
2013. aug. 14. 14:20
 59/73 anonim ***** válasza:
89%
A baj az, hogy annyira felháborított pl. engem a viselkedése, hogy nem bírok egy ejnye-bejnyével elmenni mellette. A legtöbb öreg végigdolgozta az egész életét, átéltek háborúkat, diktatúrát, hagy ne soroljam még miket. Nehogy már ezek után azt érdemeljék, hogy egy fiatal kiröhögi azért, mert kendőt hord. Mellesleg nem értem mi ebben a vicces, pl. ha miniszoknyában járna 84 évesen, azt megérteném, hogy vicces. De így...
2013. aug. 14. 14:55
 60/73 anonim ***** válasza:
81%
ja és 25 évesen 44 éves a párod?jó idióta p*csa lehetsz,pláne hogy ilyen bunkó vagy én a helyébe már rég otthagytalak volna
2013. aug. 14. 15:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!