Kicsúfoltam a párom anyját ezért a párom nagyon mérges. Mit tegyek?
ha nagyon idős néniről van szó, akkor ő még több, mint valószínű, hogy követi a népi öltözködési hagyományokat, mert pl:. férjes asszonyoknak ugye "bekötötték a fejüket", ezzel jelezve, hogy férjnél vannak. az idő múlásával általában a kendő színe fokozatosan sötétül. mindegy nem ez a lényeg, de szerintem becsülendő és aranyos úm. , hogy vannak még olyan idős emberek akik ezt a hagyományt még betartják.
én amúgy úgy tanultam, hogy idős embert tisztelni kell, amúgy meg szerintem nem vicc tárgya, hogy egy idős ember, hogy öltözködik, illetve hogy beszél.
szóval megértem a párod sértettségét.
Hiszen a párodnak az anyukája ezekszerint egy paraszt néni. Akkor, ha te kicsufolsz ilyen néniket, miért állsz szóba a fiával, te nem fogadsz el ilyen öltözetet.
Nekem gyanus, hogy 25éves vagy, az irásaid alapján nem vagy több 15 évesnél.
Egy 25 éves sokkal érettebb, minthogy ilyen dolgokkal foglalkozik.
Én simán elhiszem, hogy a Kérdező 25 éves.
Volt egy IQ bajnok munkatársam, kiköpött ilyen volt a stílusa. És a nő (lány) 31 éves volt, mikor a cégnél dolgozott. Még a hangja is visszacsengett az előbb, mikor olvastam a Kérdező válaszát: de olyan vicces.
Nem hiszem el, hogy még egy ilyen lángész született a földre :S
Amúgy meg a kérdésre válaszolva, nem sok mindent tehetsz. Barátod biztos nem az eszedért van veled, lehet a mellbőséged jobban megdobogtatja a szívét. De nyugi, míg jól szexelsz vele, addig együtt maradtok, majd ha talál egy értelmesebb leányzót, akkor mentek szét.
Addig meg javaslom inkább ne is magyarázkodj, hogy szerinted ez miért olyan vicces. Csak nagyobb kárt okozol vele.
Bennem is ez fogalmazódott meg, amit az utolsó - azt hiszem 31-es válaszoló - írt, márpedig nem az eszedért szeretnek.
Egy buta nő inkább szánalmas, mint vicces, a vicchez kell humor, a humorhoz némi intelligencia, amiben nem bővelkedsz.
Mi az hogy el akart küldeni? Náluk laksz és rajtuk csúfolódsz? Undorító vagy.
Képzeld el, a világban rengeteg kultúra és millió féle ember létezik. Javaslom hogy láss világot, mert egyértelmű hogy még nem voltál messzebb a szomszéd falunál, így neked csak az a normális aki olyan mint te. Elmondom, hogy olyan nincs hogy normális. A néni meg rajtad röhög hogy nincs kendő a fejeden. Ki mondja meg hogy melyikőtök öltözik "normálisan"?
Annyi értelem szorult beléd mint egy marék szárított lepkébe.
l22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!